Prensannesiiii170620 Ftsmhr bende minicik emziğini pekmeze batırdım gazlı bir Bebek zaten ondan sordum gaz yapar mı diye artık şu gazdan o kadar korktum ki tadımlara ek gıdaya başlamaya korkuyorum
Ftsmhr Prensannesiiii170620 neden batırdın emziğe biz 7 ayda başladık pekmeze bşr çay kaşığı oda . Daha küçükse 4 aylık verme annesi. Gazlı ve kolik tam 5 ay çektim ben bilirim . Sonrası uyku sorunları 10 aylık olduk hala çekiyorum çok şükür
Prensannesiiii170620 Ftsmhr bir damla şeklinde emzigiy Tutsun diye batırdım öyle bir çay kaşığı filan vermem zaten hayatta gözüm korktu çünkü bu gazdan
Prensannesiiii170620 Kuroneko pekmez icirmedim canım minik bir damla emziği batırdım diyorum çok çok az yani
Prensannesiiii170620 Ikrazumra19 öyle litre litre pekmez vermedim ki çok az bir damla belki zaten gazdan dolayı korkuyorum birşey vermeye tadımlara bile başlamak istemiyorum ama mama ile besleniyor doktorumuz baslatacak bu ay
Ikrazumra19 Prensannesiiii170620 litrelitre verdin demedim canim kucum oldugu icin 1 cay kasigi bile yakar o yuzden dedim