Keles01 nisanursu doktorumuz bize d vitamini eksikliğinden kaynaklandığını belirtmişti siz de bu konuyu sorabilirsiniz
Deletedmom5447 Keles01 benimkide aynı valla heralde sıcaktan diye düşünmüştüm vitamin eksikliğinden mi oluyormuş 🙄
Keles01 nisanursu evet biz de kullanıyoruz aslında ama yeterli olamayabiliyormuş her gün yirmi dakika ayaklar ve avuç içleri güneş görecek demişti doktorumuz. Bebeğimin terleme problemi hala devam ediyor bu arada. Umarım kısa sürede biter 🙏
bgmarik nisanursu 5 ay 11 günlük.Özellikle emerken kafası ter içinde kalıyor.D vitaminini de hiç aksatmıyorum.Cuma kontrolümüz var bende soracağım nedenini
Arzulku Benım bebemde 22gunluk emerken kafası su ıcınde kalıyor normaldir dıye düşündüm ama efor harcıyor dıye başlığı görünce bende bı sorayım
Mirage91 nisanursu Bizimkiside çok terliyor doktor normal dedi efor sarfediyor. Bir de sıcakları sevmiyorlar ben de ince giydiriyorum üstünü örtürmüyor yine terliyor. 6 aylık olduğu için veriyorum su
shmsevval Güneşe çıkarmanız lazım tek başına d vitamini damlası yeterli olmuyor. Benim bebeğimde de aynı problem vardı doktor damlayı kullan ama güneşe çıkarman lazım demişti. Öyle de yaptık daha sık çıkardık. Şimdi o problemimiz kalmadı çok şükür
bgmarik bitterdelisi24 biz bugün doktora gittik sordum emerken kafası çok terliyor diye çok normal dedi👍🏻
Keles01 Deletedmom5447 yani doktorumuz öyle söylemişti hala da devam ediyor terlemesi. Ama yine de doktora danışmakta fayda var😊 ben doktorla görüşürken acaba bununla mı alakalı diye sorulabilir diye söylemiştim umarım faydalı olur söylediğim.