Mucizebebegim Adetim 3 gün gecikti test yapicam testin illa sabah mi yapilmasi gerekiyor ? İstediğimiz zaman yapılabilir mi ?
Tugce_hckrkmz37 Mucizebebegim hayır gerkmiyor istediginz zaman yapabilirsiniz erken gebelik testleri daha iyi sonuç verebiliyor
Minikimmm Mucizebebegim benimde üç hun geçti yaptım test negatif yanılma payı varmı acaba ya iki gün sonra adet olmassam tekrar denicem
Mucizebebegim Tugce_hckrkmz37 neyle yapicam bide . Evde pet şişe tarzı biseyde yok neyle yapabilirim ayıptır söylemesi idrari
Tugce_hckrkmz37 Mucizebebegim hımm anladım kullanmadıgın deterjan kapakları yokmu acaba veya bi bardagı feda ediceksnz en kötü
Cihangiriinannesii Mucizebebegim Burda olduğunuza göre bebeğiniz olduğunu düşünüyorum bu testi daha önce yapmadınız mı ki neyle yapicam filan diye soruyorsunuz 🤔 Sabah akşam farketmez varsa çıkar mutlaka
Mucizebebegim Tugce_hckrkmz37 bulucam artık bı sekilde bisey Umarım pozitif çıkmaz 5 buçuk aylık bebeğim var zaten. Doğum sonrasi gecikme oluyo deniliyo ama ben doğumdan beri hep günü gününe adet oldum ilk kez gecikti
Tugce_hckrkmz37 Mucizebebegim daha cok kücükmus 😏 rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah evet bende oyle hep günü gününe oluyorum 2.5 aylık bebegim
Mucizebebegim Tugce_hckrkmz37 bide ani kilo verdim 1 ayda 5 buçuk kilo verdim diyetle oda adet gecikmesi yapar mı acaba
Mucizebebegim Cihangiriinannesii yaptmda ilkini sabah yapmistm .bunu birazdan yapicm bişey farkedermi diye sormustum
Cihangiriinannesii Mucizebebegim Diğer yorumunuzda da testi neye yapicam diye sormuşsunuz ben onu kastediyorum.
Mucizebebegim Minikimmm yoktur bence nettir ben denemedim hala olucakmis gibi hissediyorum biraz leke geldi peceteye ama koyu kahverengi çok az bişey devamı yok