Seraplar Merhaba kızlar salı günü doğum yaptım bugün 5 gün oldu ama dikişlerim hala ağrıyor normal mi ne kadar sürede geçiyor ?
duygukoc Seraplar normal canım benim 1 buçuk haftaya yakın ağarmıştı sonra geçti 20 günlükkende dikişlerim düştü
HKyhn Seraplar çok dikişi olan biri olarak size tavsiyem. Her lavabodan sonra kantoron yağı sürün. Birde gazlı bezin içine ped şeklinde pamuk koyup hazırlayın. Ped yerine onu kullanın. Aşşırı rahatlatıyor
Seraplar duygukoc kanamada afedersin böyle sümük gibi sizinde öyle miydi rengi çok koyu kırmızı değil
duygukoc Seraplar evet öyleydi canım sonradan sonradan zaman geçtikçe rengi açıldı böyle taze kan gibiydi rengi şuan 1 ay 2 gün oldu doğum yapalı geçen hafta kanamam kesildi kesilmeden 1 hafta öncede hafif sarıya beyazımsıya akıntıya dönmüştü sonrada bitti
brokoli Seraplar gecmis olsun. tabi ki normal, dikisleriniz iyilesirken batma gibi, kasinma gibi rahatsizli hissi de olacak. agri da kisiden kisiye degisir ama benim basurum cikmisti ikinmaktan o yuzden ilk iki hafta falan agrim olmustu oturup kalkarken.
Minik1anne Seraplar 1 2 hafta kadar geçer baticon tentirdiyöt kullan her lavobadan sonra ve iyice kurula canım çabucak dökülür dikişlerin inşaAllah🌸