AygulSina Zeyn3 gozleri yuzu sari olmali gun ışığında bakin daha iyi anlarsiniz benim oglumda sarilik oldu gozlerinden hala gitmedi
Zeyn3 AygulSina gozlerın de yok zaten mavı gözlü sarılığı olan bebekler uyur sureklı dıyor kımılerı bızımkısı uyuyamaz zaten ağlar bılemedık sarılık var mı
AygulSina Zeyn3 uyumuyorsa yoktu. Cunku bizimkisi ilk gun cok uyudu hic uyandiramadim siringa ile besledim hep
SBBGurLek Bebek ilk bir haftada sarılık olursa olur daha sonradan olmaz canım 2 aylıkken hiç olmaz İnstagram hesabın varsa yollim oğlumun sarılığını nasıl olunduğunu net anlarsın 😁
Yldzm AygulSina 1 gün kuvezde yatti kızım 2 gun de hastanede yattik toplam 3 gün oyle yattik 10 gunden 2 haftadir da tedavideyiz gozetim altindayiz 2 gunde bir kan alimi yapiliyor degerlerine bakiliyor en son fitil kullaniyoruz bir haftadir
SBBGurLek Zeyn3 için rahat olsun canım benimde oğlum iki aylık şuan 3 günlükken sarılık tuttu sütüm yeterli gelmediği için çok şükür sonradan oldu ve çabuk atlattık Sarılık vaktı geçti sarışın bir bebeğin var sadece ☺️