minikoalam1 Kızlar 25 günlük bebeğim var gazlı bi bebek ama o kadar garip sesler çıkarıyor ki hem de yüksek sesle sanki keçi gibi at gibi tövbe estağfurullah. Hiç görmedim daha önce var mu basına gelen
Unknown minikoalam1 Ağlarken mi çıkarıyor bu sesleri ? Hiç duymadım bilgim yok, duyan bilen vardır mutlaka.
Oyku1801 minikoalam1 normal büyük insan gibi yüksek sesle gaz çıkarmasından bahsediyosanız benim kızımda öyleydi ilk başta n’oluyo diye şaşırmıştık ama çok fazla insandan duydum aynı şeyi şuan 8ay 23 günlük hala koca adam gibi sesli yapıyo bi sorun yok demişti doktor
MinikEla minikoalam1 Benim kızımda küçükken dediğiniz gibi keçi sesi gibi sesler çıkarıyodu uykusunda gaz sancısından dolayıymış gazı bitti o sesler kesildi
Unknown minikoalam1 1 aylık kontrolüne az kalmış doktora sorarsın muhtemelen bir şeyi yoktur. Gönlünü ferah tut.
Yigitalpsmomy minikoalam1 hahahaaah ya oğlum aklıma geldi küçükken oda öyle sesler çıkarıyordu biz keçi derdik hatta
Esnalp minikoalam1 Benim bebeğim de 1 aylık öle tuhaf sesler çıkarıyo neden bende bilmiyorum ama gece uyurken çıkarıyo
Ngngng minikoalam1 🤣 normal normal benimkide at gibi kişniyordu. Biraz araştırdığımda kendilerini hala anne karnında sandıkları ve dış dünyaya adapte olmaya çalıştıkları içinmiş sanırım. 2 aylık gibi azaldı ve geçti. Bildiğin kişniyordu ya şok oluyordum
minikoalam1 Ngngng evet at sesini de akşam çıkarmaya başladı doktora sordum sizin dediğinizi söyledi adapte olmaya çalışıyorlarmış 😀
Mina_momy minikoalam1 kızım 2 aylık gazi flan varken veya kakası gecikince o sesleri çıkarıyor benimde normal bence 😁🥰