LadyMarmalade Asla rahat edemiyorum içinde sözde sezaryen göbeği için aldım o göbek alttan fırtlıyor bedeni de tam müşteri hizmetlerinede danışarak aldım. Sizinde öyle mi oluyor çıkıyo göbek alttan deli olucam çekiştire çekiştire aşağıya😐
MERAL58 LadyMarmalade bende sezeryan oldum benimde göbek dogum yapmamış gibi sinirlerim bozuluyor 😥bende alıcaktım ondan başka şeyler bakıyorum Bi arkadas önerdi instagramda fitteks diye Bi sayfa var orda sauna atlet tayt var arkadasım ondan alarak göbegi eritmiş bende bakıp alıcam istersen sende Bi bak
Crn123 LadyMarmalade canim onu kullandikca vucuduna gore sekil aliyor sen kullanmaya devam et benimde aynisi oluyor ve korse gögüs hizanin 1 2 parmak hizasinda dursun yani alt karninda olsun agirlik
Burcuburcu1 LadyMarmalade ben kullanıyrm çok memnunum başta öyle sıkıntılar olabiliyo pes etmedem kullanmaya devam etmelisn ben ilk takamamştm bile dedm ölçülere göre aldm niye böyle oluyo diye ama pes etmedm sende etme
LadyMarmalade Efekan-22 kullanan herkes çok memnun bende sezaryen göbeğinin üstünü baya iyi terletiyor orayı inceltir ama benim odağım olan göbeğe yetişemiyor ☺️ bende bel karın kısmına işliyor yani şuan
LadyMarmalade Crn123 göbeğin alttan çıkması normal mı yani bende dedim niye böyle oluyo 🤦🏻♀️ çünkü toparlamasi gereken yeri açıkta bırakıyo çok mantıksız birde senin dediğin gibi deneyim 🤷🏻♀️ peki nerde duruyor korsenin bitişi taktığında?
Crn123 LadyMarmalade anlattiginagore dogru kullaniyorsun korse gögusun bir iki parmak altinda takiyorum elimle biraz daha aşagiya indiriyorum ama ben iyice aşagiya cekiyorum ilk baslarda çekemiyordum dikişlerimden korkuyordum ama şimdi korseyi takmadigim zaman belimin agrisindan duramiyorum kamburdum düzeldim vallaha 😁
NhLpRn Benimkide yukarı kayıyor göğüslerimin altına. Bu sefer göğüsler iyice yukarı çıkıp rahatsız ediyor bende aldım etiketli daha kullanamadım
Crn123 LadyMarmalade valla bacım ben 80 yakınla doguma girdim 1 ay icinde 20 kilo verdim ama sezaryen göbeği hicbir turlu gitmiyor 😁