Berfin_kayacan Sibel559 benm de sağ göğsümün ucu küçük ama zorla veriyorm 1 hafta böyle zorla kendisi alışır vermeden önce elinle göğüs ucunu çek biraz büyüsün sütünüde biraz sık ucuna sür tadını alır çeker
tosbikannesiii Sibel559 daha çok minik tutar kuzum kahverengi kısmın tamamını ağzını açınca vermeye çalış çok zorlu bir süreç ama geçecek emin ol ben çok uğraşmıştım tutsun diye ameliyatı falan hiçe sayıp pozisyon değiştirip vermeye çalış
Rumeysaerim_28 Sibel559 meme uçun yoksa eczaneden uc al ben öle emzirdim 40 gün kadar sonra normal emdi
Fatosveaselbebek Sibel559 benimde uc gunluk almiyor sagiyorum zorla verince sinirleniyor ustelemiyorum bana ebe meme verin cenesi guclensin dedi bide silikon gogus ucu ile deneyin vermeyi
Sibel559 Fatosveaselbebek valla onu da almıyor çekmiyor uyuyor günduz sürekli.. Top patlasa uyanmayacak. Canını acıtıyoruz uyansın da emzirelim diye zarla zorlq yapmaya çalışıyoruz bişiler ya
dertlikerkenez Sibel559 bebeğiniz çok küçük mutlaka alışır. Anneniz doğru olanı yapıyor. Sağarak biberonla vermeye, silikon uçla emzirmeye başlamayın. Bunlar alışkanlık yaratır ve meme reddi yaşarsanız.
Fatosveaselbebek Sibel559 k bakmayin yzamadim oyle durumda soyun islak mendille ayaklarina dokunun uyanir altini acin uyanir
Berfin_kayacan Sibel559 ben sonradan zorlamadım sağ göğsümü solu verdm şimdi de sağda hiç süt yok biri büyüm biri küçük kaldı asla benm yaptığımı yapmayın ihmal etmeyin vala😣