SBBGurLek Socialmom 12 aylık tulum aldım üzerinde 1 aylık 2 aylık diye yazıyor her ay giydirip çekeceğim inşallah 2 ayda bitti sıra 3 te
Duygusarp Merhaba , Her ay kendimce oglusumu çekiyorum her ayı belirterek rakam yapıp resmini çekiyorum 🙈 1. Ay = Kendi hastane süsü kokulu taşlarla çektim 2. Ay = Ultrason fotograflari ile çektim 3. Ay = Bezleri ile cektim 4. Ay = Ayakkabıları ile çektim 5.Ay = Oyuncak Araba ile cektim 6 Ay düşünüyorum az kaldı bakalım 😁
Deletedmom61 Pinterest uygulamasını indirin farklı farklı konseptler var hatta tek bebek için değil ev düzeni temizlik vs. Güzel bilgilerde var
Serimzrk bebeklervekonseptleri instagram sayfası var herkes yaptığı konsepti gönderiyor ve paylaşılıyor ordan görsel bakabilirsiniz ❤️
Efemmmm Bizde birinci ayında hem biberonlara hemde kırmızı yeşil mercimekli bir yazdık ayrı ayrı konsept yaptık ikinci ayında palyaçolu kostüm gidi kırmızılarla sadece iki yazdık üçüncü ayımız dada tasarım hayvan fügürlü felan yaptırdık ama birdede yaptırmıştık mutfak eşyalı kepçeli bakalım dört nasıl olucakkk