Yzn Kızlar dogum yapaılı 38 gün oldu dikişlerm kızarık ve akıyo intihap kapmış heralde acısı zaten hc gecmiyo korkuyorum yeniden mi dikerler ayrıca doğum yaptıgım hastaneye gitmicem başka hastanede bakarlar mı
Janss Yzn Başka hastanede bakarlar . Şikayetlerinize göre beklemeden gitseniz daha iyi olur . En azından ilerlemesi önlenir,geçmiş olsun .
Burcakmstftmr Yzn benümkide iltihaplanmıştı kadın doğuma gittim vajinadan baticonun fitil hali var onu verdi iltahap kurutucu hap verdi kullandım 4-5 günde geçti korkma bişey olmaz Allahın izniyle
Yzn Rbahadir bana hastaneden sadece parol verdiler kuru tut dediler benmde ilk sogumum blmiyodm hc bşey burda ögrendm batıkonu flan aldm şmdi ama çok yanıyo kafama göre kullanmak istemedm
Rbahadir Yzn bana doktorum yazdı günde 3 sefer dedi onun bi zararı olmaz iltihap kapmasın diye veriyolar
Yzn [bilinmeyen] yok koru lokman hekim 12.cadde zübeyde hanım bunlara gittim gazi meresi oluyo tam olarak ismi neki oraya gideyim bide ankara yı fazla bilmiyorum da
MMertinannesi Yzn batikon kullanin rahatlatir ve iyilesmesine yardimci olur zaten doktorlar sadece agri kesici veryorlar onu eczaneden kendinz alin
Burcakmstftmr Pamukprenses varmış valla vücut ısısıyla vajinada eriyerek iltihabı kurutuyor yarayı iyileltiriyor heralde