ssevval 2 ay 16 günlük bebegim memede bi sure sonra agliyo kafasini geri cekiyor. Kalkip geziniyorum tabi bu arada agliyor. Sonra tekkrar diger memeye koyuyorum emiyorr biraz dahha ama sonra tekrar agliyor. Doymuyor ac kaliyor diye cok uzuluyorum
Nesizade ssevval oğlum 4 aylık oldu hala aynı sorunla uğraşıyorum kilo alımı güzel ayakta gezerek emiyor iki çekip kendini geri atıyor ağlıyor akşama artık benim de dermanım kalmıyor belim kopuyor ama yapacak bişey yok ben bi çare bulamadım maalesef
Atomkarinca Tugce_hckrkmz37 zorlamamak gerekiyormus ayakta gezerek sessiz ortamda dikkatini çekicek şeyler olmuycak yatarak emzirmeyi deneyin aralarda sık sık teklif edin istemezse zorlamayın. Beyaz gurultu açın. Ben ayakta gezerek geçen 30 dk denedim bi çekti bi birakti falan oturunca başlıyordu ağlamaya daha küçük kolum koptu
ssevval Atomkarinca ayakta da denedim onda da bi sure sonra agliyor. zorlamiyorum kaldirip omzuma aliyorrum bu sefer de neden vermiyorrum diye kızıp agliyor siinirleniyor
Tugce_hckrkmz37 Atomkarinca yatarak emziriyorum cogunlukla baska hiç bişe fayda etmiyo oda emmiyo zaten agzında emzik gibi tutuyo uyuya kalıyo bn yanından kalkınca aglamaya baslıyo
Atomkarinca Aryamomm aynen bizim gaz sorunumuz da var ama bu ara her seferinde aynını yapiyo öncesi iyi emiyodu
EMM2020 Benim bebeğim de öyleydi tam 2 ve 4 ay arası ama geçiyo o dönem sadece sakin kalmak gerekiyo gerçekten zor sakin kalmak ama seveceği pozisyonu bulmak gerekiyo