Unknown evlatkusum 2 kere oldu oğlumda. Birinde zeytinyağıyla diğerinde de hindistan cevizi yağıyla yağlayıp beklettim ve taradım pıt pıt çıktılar. 😇
Yenibebek_yenianne evlatkusum Hiç olmamıştı bizde doktor cildi hassas deyip sebamedin hassan ciltler için olan sampuanini yazdı. Ilk yıkamam da konak oluştu arindiramiyorum da simdi😒
bayankitapkurdu evlatkusum sakın zeytinyağı sürme besliyormuş. Şampuan iyi yıkanmadığı için Konak oluşurmuş. Birkaç gün saçlarını şampuanlama ve bebe yapı sür. İnan azaldığını göreceksin
Ebrarr evlatkusum benim kızımda da vardı canım ben bebek yağı sürüp biraz bekledikten sonra taradim döküldü kolayca sonrasında da banyo yaptırdım hiç bir şey kalmad zeytin yağı da sürebilirsiniz
bayankitapkurdu evlatkusum ben zeytinyağıyla yapınca ertesi gün yine çıkıyordu. 1-2 gün bebe yapı sürdüm mustelanım hemen geçti. Boşu boşuna Konak şampuanlarına o kadar para vermeyin deneyin geçmezse alırsınız
Ebrarr bayankitapkurdu aynen canım benim. Bende mustela in bebe yağını kullanıyorum da geçirdi şükür ilk basta sampuanini almıştım konak için de gerçekten gerek bile yokmuş bı iki kerr kullandim kenarda duruyor simdi
Ahimess evlatkusum banyo yaptırmadan 30-40 dk önce zeytinyağı sürün biraz masaj yapın sonra sık bir tarakla hafifçe tarayın çıkar hemen zaten ☺️