Lazymom Hanımlar bebeğim 3 aylık, ilk başta deri değişiyor sandım ama kafasında sebum birikiyormuş buna konak diyorlarmış, sarı kepek gibi deri dökülmesi oluyor. Yaşayan ve geçiren var mı ne yapmak lazım
Nil614kara Lazymom Zeytinyağı sürüp biraz bekletin ve tersine doğru tarayın ardından yıkayın bunu gecene kdr tekrarlayın
sariKizim_akKizim Lazymom zeytinyağını benmari usulü kabarcıklar oluşana kadar ısıtın (kaynatmayın) ılıdıktan sonra 1 yemek kaşığı yağın içerisine karbonat ekleyip sürün tersten tarayın. 30 dakika bekletip duş aldırın. Banyo sonrası tekrar tersten tarayın. Bu işlemi düzenli uygulayın hemen geçer
Mickeylover Lazymom canım saf zeytinyağını sür bi saat beklet konak tarakları var onlarla tara sonrasında mustela konak şampuanı ile yıka bir de ben bakım kremini de almıştım ama benim bebeğimin tüm kafası konakla kaplıydı hatta kaşında bile vardı baya böyle yaparak 1 haftada geçti kaşına sadece konak kreminden sürebilmiştm o biraz daha geç geçmişti
Aynurpoyraz Ben bebeğimi yıkamadan yarim saat once zeytinyağı sürüyordum saclarina sonra ince tarakla tariyordum bizde ise yaradı ama tamemen 6.aydan sonra bitti konaklarımiz 😊
mrv_melina Bende zeytinyagi sürüp ince uçlu tarak ile taradım chicconun vardı bende hepsi çiktı nerdeyse ama mustelanın konak önleyeceği şampuaninda kullanıyrm belki oyuzden 1 seferde bitti
Gencberna Lazymom benegıj kafasını zeytinyagıyla sılın yarım saat kdar bekleyıp once tarakla yavaşça tarayın bız bı kac kez denedık gectı en son bı kez daha oluştu zeytınyagının ıcıne cay kaşığının ucuyla karbonat döküp taradık bekletıp yıkadık hıc bısey kalmadı
urasinannesi34 Lazymom zeytinyagi denedim gitmedi bebe yagi surdum banyodan once banyodan sonra da bebek taragi ile hafif ters yone taradim bidaha tekrarlamadi bebe yagi baya guzel yumusatiyo cnm
Lazymom urasinannesi34 valla onu da deniycem. Bizde ki zeytin yağı market yağı, kaynanam dan istedim yarın verecek doğal zeytin yağı, bugun vazelin ile denedim. Ama biraz kaldı. bebe yağı da denerim.