Mrb dub bebegim yatagimizda dustu biranda oldu dustugu yerde ince hali vardi sag yan dusmustu yani benim gordugun oydu saniyelik goruntu gozumun onunde hemen aldim bayagi agladi sakinlestirdim.Gozlerinde kayma kusma herhangi bisey yoktu.Hatta onceden neye cok tepki verirse hemen onlari aldim karsisina degisme var mi diye yine ayni ilgisi vardi.Dusmeden once uykusuzdu yani uyuma saati gecmisti.Dustu agladi derken sakinlestirdim istemesemde yorgun kalip uyudu 15 dk sonra uyandirdim uyumasin diye.Hatta bebek spaya randevumuz vardi oraya goturduk suyu sever yine ayni eglendi ayaklari ellerini cirpti hareketler normaldi.5 te dustu 15 dk uyudu uyandirdim gece 11 e kadar uyutmadim ama artik dayanmadi uyudu.(Hastaneye hemen goturmek istedim ama esim sakindi benide sakinlestirdi covidli vaka var diye bebegimizdede degisiklik olmadigi icin istemedi)11 de uyudu 1 de uyandirdim mama icti tekrar uyucakti ve byle sabaha kadar sdce beslenmek icin uyanip uyuyacagi icin icim rahat etmedi uyandirdim acile gordum korka korka.Doktorada aynen anlattim elle muayene etti bebegimi soyundurdum tekmeliyodu doktoru herzaman oyle yapar zaten istemedigi tanimadigi birine doktor ilk 6 saati gecmis herhangi bir sorun gorunmuyo ve hareketli oldugu icin agrir yeri kirik vs yoktur yoksa duramazdi dedi bosu bosuna rongene sokmayalim saat 2.30 sen 4.bucukta yne uyandir hicbirseyi yok olmazsada getirmene gerek yok dedi suan 24 saat dolmasina az bi zaman kaldi ama bebegimde bisey yok halinde hareketinde.Kusmadi da.Dusmedeb once nasilsa ayni.Ama hala icim rahat degil fikri olan ne bisey yapmam gerekir mi baska?