BaharBebek34 Meryemeylul Ben🙋🏻♀️ gerçi organik boya alıp, evde kendim boyuyorum… iki kez boyadım, bebişim 5 buçuktaydık olmak üzere , hiç bir sorun yaşamadım. Gece uykusuna yattıktan sonra tercih ediyorum boyamayı; sürpriz uyanmaları olmasın diye☺️
Aknmsr Meryemeylul bende organikte değildi uyurken ondan uzakta boyadım sadece kokusu rahatsız edici kötü bir durumla karşılaşmadık
brokoli Meryemeylul ben hamileyken de 3. aydan sonra boyadım, devam ediyorum hala . bebegimi boya yaparken yanimda tutup solutmuyorum sadece
Meryemeylul Aknmsr bende çok değişiklik yapmak istiyorum ama işte kimyasal ya ondan korkuyorum süte geçer diye
Dorukb1919 Emzirme döneminde boyatılmıyor mu ? Sakıncası var mıymış bende Doğum sonrası boyatırım diyordum 😒
kaganege Meryemeylul bende aynı titiz düşünce içindeydim araştırdığım ve doktorumada danıştığim kadarıyla sadece uçlarında işlem olduğu için bir sorun olmayacağını öğrendim. Organik boya bile olsa dibe sürülen her boyaya mesafeliyim
DBaybars Ne anne karnındaki bebeğe ne de süte geçtiğine dair kanıtlanmış birşey yok. Anca açık yaranın olduğu bölgelere uygulanırsa kana rahat karışır tabi süte de.
Mrvykn Meryemeylul hayır. Kuaförümle konuştum. 6 aydan önce genelde doktorlar önermiyormuş kendi de yapmıyormuşöyle söylemişti