Svcnvebebegi Canım belki bebeğin sokulmayı seviyor hani sallarken böyle sıkışıyor ya bence de ev Bebek’te sallamalı beşikler vardı hamak sen de alabilirsin şunu da yapabilirsin bebeğini zeytinyağıyla masaj yapmaya çalış yani ben bebeğime yapıyon kendisini bırakıyor sen de bu şekilde zeytinyağıyla masaj yapabilirsin ve sürekli üzerine dualar oku olur mu sürekli sen sabırlı ol Seni çok iyi anlıyorum canım inan bana gün geçtikçe hepsi geçecek evet biraz yorulacaksın hak veriyorum sana çıldıracaksın ama inanki bugünler geçtiğinde o sana gülümsemesi var ya o sana her şeyi unutturacak sadece biraz sabır sadece biraz zaman Ve biliyor musun benim bebegimi de sağ olsunlar hep sallamaya alıştırdılar ben de delirecek gibiydim sallamayla uyumuyor yani sallıyordum uyudu durduğu an ağlıyordu çığlık aldatıyordu çıldırıyordu artık hiçbir şey yapamaz hale geldim böyle var ya evi çöp götürüyordu resmen bir gün gittim ebebek’ten sallamalı elektrikli beşik aldım içine koydum ha ne kadar durabiliyor işte 40 dakika 1 saat gerisi yine aynı şekilde devam ediyor ama 1 saat bile her şeyi yapmama yetiyordu canım