DefnEliff Arkadaşlar 7 aylık kızım var ve asla yemiyor sanki kaşığa koşullanmış gibi tüketti beni neler neler yaptım asla yemek istemiyor sadece biberonla mamasını içmek istiyor lütfen yardım edin ne yapabilirim
Bksl DefnEliff 7 aylık benimde ek gıdaya geçtiğimizden beri süt içmek istemiyor ☹️ Kendi sütümü de içmiyor mama da içmek İstemyor herkesin sorunu Farklı 😌
iyikianneyim61 DefnEliff bizdede o sorun var kasigi gorur gormez agzini kapatiyor eline sürekli farkli objeler veriyorum ki yesin o ara yiyor sonra yine yemiyoe bizde 9 bucuk ayligiz mamada cok az içiyor yine sizde mamasini içiyormuş. Allah kolaylik versin bizlere heyecanlanirdim ek gida zamani geldi die ama baslarda iyi yiyodu smdi ise yemiyor stres skinti yapiyorum yedirirken ins gecer zamanla hepimizin
Mucizebebegim DefnEliff sevdiği yemekler veya meyveler olabilir birde onları yedirmeyi deneyin mesela çok sevdiği bı meyve vardır mutlaka veya cicibebe yedirin bebekler sever onu
seydaac DefnEliff blw yöntemi deneseniz, belki kendi elinde olursa yer. Kaşık reddi çok oluyor ilk dönemlerde.
DefnEliff iyikianneyim61 aynen ağzını kitliyor artık çok yoruldum😞çok üzülüyorum zayıf doğdu zaten emmedi sağıp veriyordum onuda bıraktık mama içiyor oda az bişey. Nasıl olacak böyle😞 çalışmaya başlayacağım yakında aklım onda kalacak😞allah yardımcımız olur inşallah.
iyikianneyim61 DefnEliff suan kac kiloda. ya bizimki onceden yiyordu suan sevdigi seylerede 2 3 kasiktan sonra kitliyor dis dönemimi blmiyorum. bazen bende yoruluyorum hatta sinirleniyorum üzülüyorum neden yemiyorlar valla merak ediyorum
Ece156 iyikianneyim61 benim oğlum da 8 ay 17 günlük çok şükür iştahlı bi bebekti ama şu bi haftadır ne verirsem vereyim ağzını kitliyor asla yemiyor sadece emmek istiyor :( diş diye düşündüm ama 4 dişi var bunları çıkarırken hiç böyle bişey yaşamamıştık. Nasıl aşıcaz bu durumu hiç bilmiyorum
iyikianneyim61 Ece156 ayni sorunu yaşıyoruz vallahi😑 bizde bide hic dis yok sevdikleri seyden yapup veriyorum yok 2 kasik sonra kitliyor bazen ekmek banip verirdim yemek sularina nasi yerri smdi oda yok yok Allah yok🙈 benide emiyor ama onunlada doyarmiki mamada veriyoeum bazen ins yakin zamanda gecer yemeyen bebek cok zor
Ece156 6714431 ısırmak az kalır çok canım yanıyor ama mecburen emziriyorum çünkü aç kalır:( bide sadece memeyi ısırmak değil herşeyi ısırmaya çalışıyor kolumu, bacağımı, yüzümü nasıl bıraktırıcam bilmiyorum
6714431 Ece156 bende vermek istiyorum ama yara oldu canım com yanıyor.silikon üç takayım dedim alması sahip veriyorum bide tek göğsümunemiyordu
Ece156 6714431 bnmde tek göğsümü emiyor ama bnmki biberon ve emziği 4. Aydan itibaren kabul etmediği için mecbur emzirmeye devam