Pelin43 Mrblar anneler bebeğinize evde yalnızken bebeği uyutup banyo yapabiliyor musunuz? Oğlum 1 aylık eşim olmayınca bırakıp duşa giremiyorum birşey olursa diye.. Bebek uyanıkken de bırakamıyorum tek başına.. Siz nasıl çözdünüz bu durumu
acikahve Pelin43 Ben kendi yatağımın ortasına sırt üstü yatırıp yıkanıyordum. Nede olsa kıpırdayıp, dönemiyorlar. 10dk da cıkıyordum hemen.
LittleLemon Deletedmom_36 bende uyuduğu anları fırsat bilip en kısa sürede duş almaya yada yemek yapmaya, yemeğe falan çalışırdım şimdi biraz daha büyüdü daha rahat oluyor acele etmeme hic gerek kalmadi aslinda ama ben o duşu hala max.7dk alıyorum banyo keyfi neydi unuttum😂
acikahve Pelin43 Yok hayır uyanıkken yıkanıyordum hala da öyle yıkanıyorum şu anda sadece dönebiliyor ondan etrafa yastıklar koyuyorum.
[silindi] Puset veya anakucagina koyup banyoya yanınıza alabilirsiniz zaten hızlı olursanız 5 dk içinde bile bitiyor işiniz, ben öyle yapıyordum.
zlmkcl Hapyykids11 Kaç aylık? Yan çevirip ya da yüzüstü bırakmayın siz yanında yokken. Youtube Dr Osman Gönülal güvenli uykuyu izleyin.
Carlistonbiber Pelin43 ben tam tersi uyanıkken yıkanıyorum arabasına koyuyorum yanıma alıyorum banyo ya çok rahat oluyor hem aklım kalmıyor gözümün önünde oluyor hemde beni gördüğü için ağlamıyor
Kezibanca @Pelin43 ilk iki ay eşimi bekledim gelsin diye, ama baktım olmuyor böyle. Pusete koyup banyoya alıyorum, uzun uzun yıkanıyorum 😂 bazen de ikimiz giriyorduk ama hava soğuyunca onu bıraktık🙄
Hapyykids11 zlmkcl izlicem mutlaka, 40 günlüğüz, yüzüstü gün içinde işim yokken yatırıyorum zaten her zaman o şekilde yatirmiyorum
Pelin43 zlmkcl 1 aylık henüz.. Yalnız bırakmıyorum zaten kendim de hemşireyim kötü senaryolar aklıma geliyor evham ondan sanırım