Cam rende -tabak-kase-kaşık-suluk-buhar pişirme aparatı-önlük.
Almış olduğum ürünler oioi ürünleri bebedorun ısıya dayanıklı kaşığı baby plus cam rende .
ilk olarak 3 gün kuralına uygun tadımlara başladım. Anneler sadece tadım yapıyoruz mama ve anne sütünün yerine geçmiyor sadece %20 iş ek gıda oluyor. 3 gün kuralı ne peki? Örneğin patates ile başladık. Birinci gün bir çay kaşığı ikinci gün bir tatlı kaşığı üçüncü gün ise bir yemek kaşığı olarak devam ediyoruz. Birinci sebzemiz tamam ise ikinci sebzeyi aynı şekilde devam ediyor. Birinci ve ikinci sebze de sorun yoksa ikisini karıştırıp verebilir siniz. Ayrıca haşladığınızda sert gibi yutamaz bebeğim derseniz az su veya bir çay kaşığı zeytinyağ kullanabilirsiniz. Sebze tadımları ve yoğurt ile başladım ben . Meyveyi sona bıraktım bebekler tatlıya alışınca sebzeleri sevmeyebilirler. Havuç patates ve kabakla başlamayı öneriyorlar. Bezelye brokoli gaz yapma ihtimal yüksek besinler. Meyve olarakta elma muz armut ve avakado ( avakadoyu tek vermeyin diyorlar bir meyve ile karıştırıp vermek daha uygunmuş besin değeri yüksek ve ishal yapma durumuda fazla yağlı bir besin )
Tadımlar bittikten sonra sebze çorbası ile başladım.
Daha sonra yumurta sarısı lor peyniri ve labne verdim. Hepsini kendim yapıyorum. Lor ve labneyi. Yoğurt mayası için activa probiyotikli yoğurdunu kullanıyorum bazen. Migros’ta maya satılıyor onunla yaptım. E bebekte satılıyor . Bizim doğadan kombiyotik biotik maya var onu kullandım hepsi güzel. Günlük süt kullanıyorum.