Sizlerde ne gibi değişiklikler oldu ? Bu ay bizi neler bekliyor ve bu aydada atak varmı ? Biz sürekli dönme peşindeyiz 1 hafta 10 gündür tamamen dönmeyi öğrendi kolunu kurtaramazdı eskiden şimdi onuda yapıyor hep yerde oyun halısının üzerine koyup parke üzerinden alıyorum :) çok yersiz sebepsiz çığlık atıyor oyuncağı düşsün uyansın ilgisi dağılsın ya da biz yanından ayrılalım etinden et koparıyormuş gibi çığlıklar atıp ağlamaya başlıyor. Ufaktan anne düşkünlüğü başladı normalde babası halası amcaları babaannesi herkeste dururdu beni aramazdı hiç şimdi kimsenin kucağında durmuyor baba hariç anında çığlığı basıyor ya da beni görünce ağlamaya başlıyor. Meme+mama gidiyorum son 10 gündür mama vermeye başladım ama arada meyve sebzelerinde tadımını yapıyoruz gibi :) yani elma armut havuç şeftali yoğurt hepsini tattırdım ufak ufak. Gündüz 1 kez uykumuz var oda 1 saat ancak. Gece daha iyiyiz. :) hep oyun hep ilgi bekliyor hep kucak ve oturmak istiyor destekli şekilde gün içinde 1 dk arayla oturtuyorum 🥰 Sizler ne alemdesiniz neler yapıyorsunuz tecrübeli annişler bekliyorum sizlerii