Yrnasl Kızlar tesadüfen baktım o kadar güzel bebek ürünleri kıyafetleri varki bayıldım. Ve kaliteleri baya iyi duruyor bi bakın derim🤗
Sevinc543yakut Yrnasl Ewet H&M çok güzel marka harika ürünler var ama malesef aşırı pahalı pek bir şey alamıyoruz
Tosbigim Yrnasl Harika evet ama ben ilerde şöyle 2 yaşına gelince almayı düşünüyorum. Şimdi 2 3 ay giyeceği şeye o kadar para vermek istemiyorum..Şimdilik ebebek LcW Civil takılıyoruz.😊
Medusafer Yrnasl ben çoğu kıyafetini ordan aldım çok da memnunum yumuşacık ve bozulmuyor lcw filan da alıyorum ama onlar 5 6 yıkamadan sonra yapıları bozuldu
espalp Yrnasl şu an mağazalarında çok güzel indirimler var. Dün oğluma bi sürü pantolon aldım çok güzel çabuk deforme olmuyor ve kalıbı küçük değil.
Deletedmom74 Çoğu şeyi buradan alıyorum oğluma fiyatları yüksek bazı şeylerin ama ucuza alıp çöp olacağına daha iyisini alıp sağlam olması taraftariyim. Diğerleri de Zara,Carters,Benetton. Pijama ve bodyleri bazen waikiki den alıyorum güzel onlar da
_milena Yrnasl H&M den bende memnunum. Bazı tulumları biraz fazla ince sadece. Ama her şeyiyle iyi marka
SeverusSnape Yrnasl evet, ben de çok seviyorum ürünlerini ve tarzını. dün kızıma bir hediye geldi burdan, hem de almak istediğim ürünlerden şansımıza. kalitesi inanılmaz iyi ve çok tatlı. bi de büyük almışlar, daha ne isterim. senelerce giyer😂
Papatyaa_ Yrnasl çok güzeller evet ama bütçe meselesi işte.. abimin kızının kıyafetlerini kullanıyoruz kuzenden kuzene miras, şimdilik böyle 😁🌸