Kirpapatyasi Deletedmom379 vermedim canım ben ama o parmak kasiyicilar varya ondan aldim oglumun dislerine dizenli masaj yaptım cok rahat çıkardık
Lalin Deletedmom379 bebekler taze soğan, pırasa gibi yiyeceklere bayılıyor. 🤣 çok enteresan ama gerçek. Ben de uzun süre direndim. En pahalı diş kaşıyıcıları aldım. Hepsini de kullandı boşa gitmedi ama ne zaman taze soğan vermeye başladım favorisi o oldu. 😂😂
GokturkAlp Deletedmom379 ben hiç soğan vermedim. Meyve sebze fileleri satılıyor küçük. İçine koydum evde ne varsa meyve sert olacak şekilde verdim eline, onu kemirdi durdu. Birde dolapta tutumca soğuk oluyor, daha iyi rahatlıyor diş etleri.
seydaac Deletedmom379 ben doktorumuzun tavsiyesi ile verdim 5 aylıkken ama vermemek de tabiki sizin tercihiniz. Kimse vermek zorunda değil. Kuru soğan kürü yapabilirsiniz, erken diyorsanız da içi jel yada sıvı olan diş kaşıyıcılar var onları biraz buzdolabında bekletip verebilirsiniz.
ikibidikinannesi Metesmom olur tabii ki soğuk olduğu için faydası olur salatalık havuç yazın karpuzun beyaz kısmı bunlar da seçenek ama kışa en uygunu yeşil soğan ve sarımsak bunlar soğuk olmasa da çok faydası oluyo acısını alıyo
Kereminannesiii Deletedmom379 hayır tabiki diş kaşıyıcıları kemirdi oğlum öyle soğandır pırasadır birkaç kez oyalansın diye verdim hiçbirini istemedi
Lalin Deletedmom379 vallahi olmuyor. Suyunu çıkarana kadar damaklarıyla haşatını çıkarıyorlar. Tek sorun banyo yapana kadar soğan kokmaları 😂😂
Cigdemcey Deletedmom379 4 aylıktı kopartamıyor yeşil soğan oyle çabuk kopacak birsey değil zaten gerçekten çok rahatlattı bebeğimi dil jeller granülleri işe yaramamıştı herkezin bakış açısı tabi ben herkeseye cok pimpirikli biriyim fakat son çare denedim kızıma iyi geldi zaten yanında oluyoruz birsey verirken koparsa bile görürz diye düşünüyorum canım
ikibidikinannesi Deletedmom379 oğlum 6 aylık daha başlamadım ama ilk fırsatta alıp başlayacağım çünkü gerçekten faydası oluyo ilk oğlumda hiç diş jeli kullanmadım diyebilirim yeşil soğanla atlattık bunda da öyle yapcam ama tabi ben 6 aydan sonra veriyorum ek gıdaya erken başladıysanız sorun olmaz tabi