Ceozip Mirsim bebeyatmazlardan bahsediyorsunuz herhalde. Ben büyük bir hevesle aldım fakat kızım içinde oturmayı sevmedi. İlk aldığım gün bir 5 dakika falan durdu. Şimdi 10 saniye durmuyor. Bence gayet güzel bir ürün. Amacını yerine getiriyor. Bebek oturunca herhangi bir tehlikesi de yok. Ama işte biz sevmedik malesef. 😇
Sedaathy Mirsim cok kullanıslı ozellıkle desteksız oturmasına yardımcı oluyor amacına uygun tavsıye ederım🌺
Ceozip Mirsim markası bebeyatmaz. bebeyatmaz.com’dan bakabilirsiniz. Ben ürünü trendyoldaki mağazasından almıştım. 99 TL idi.
Esilaligunler Mirsim ben aldım ama çokta bi espirisi yok açıkçası olmasa da olur arası biraz dar çocuğu çıkarırken zorlanıyorum
Htcesylmzz Mirsim bende aldım 2 3 hafta falan oturdu sonra oturmayı öğrendi gerek kalmadı. Almayı düşünüyorsan sana satabilirim. Dediğim gibi 2 3hafta falan oturdu tek avantajı yemek yedirirken ve yerken rahat oluyordu. Mama sandalyesi alman daha mantıklı hem uzun süre kullanır hem oturmayı öğrenir ben bilsem almazdım mama sandalyesi daha mantıklı.
elmaliturtam İnanın çok gereksiz aldığıma pişman olduğum tek şey. Onun yerine çamaşır sepeti minderler da aynı işi görüyor. Allahtan arkadaşım da heves etmiş alacaktı hemen ona verdim insan nereye koyacağını şaşırıyor daha sonra durmadı bile bebeğim onunla