Ysfymn Kızlarrr günaydın kaşık mama kullanan varmı , nasil kullanıyorsunuz, onerebileceginiz hangi marka var yardımcı olurmusunuz
izmirliannee Ysfymn herobaby rezeneli ve milupa elmali yulafli kullaniyorum uzerindeki tarif bize cok fazla geldigi icin göz karari su ekliyorum, meyveyle karistirdim yemedi sade daha cok seviyor
biraskmasali Ysfymn herobaby kullanıyorum birde aptamil kullandım ikisinide sevdi arı mamada kullanıyorum göz kararı yapıyorum doktora yeni gittik maşşlah çok güzel bakmışsın dedi kendimde havuç kabak patates haşlayıp blender dan geçiriyorum onuda seviyor kefiri sulandırıp veriyorum
Bilgihamile Ysfymn hipp tahilli kullaniyorum. Uzerindeki tarifle degil goz kararı az yapiyorun icine cok az meyve ev yapimi bebe biskuvisi ve yarim cay kasigi pekmez yada öz katiyorum keciboynuzu ozu hurma ozu veya uzum pekmezi pekmezi yanlslkla az fazla kacirsam asla yemez. Iyi ayarlamak gerekiyor. Bu arada ben bunu sadece 2 3 gunde 1 veriyorum. Diger gunler hep kendim hazirlarim yeni yeni tarigler denerim
Minemelinademir Selam kizlar ben hipp yulafli kullaniyorum cunku icerigi en temiz olani o organik diye belirtir uzerinde diger markalarin hepsinde palm yagi vs seyler var paketin ustunde kac olcek yapilacagi belli zaten kasikla yedirmek yerine boberon ucunu kesip biberonla da besleyebilirsiniz
gamzelikizim biraskmasali benim kiz 9 aylik hatta dün post açtım yemiyo diye sağolsun ek gıda almiyo sabah marketten ari mama aldim 1 kaşık aldı yüzünü buruşturdu dahada yemedi
biraskmasali gamzelikizim Neden acaba benim ki yoğurt pek sevemedi arı mama yiyor ekşi değil tadı ama her çocuk farklı tabi