Mervebtnrr Kızlar merhaba. Kızım 2 aylık henüz emzik tutmadı kaç emzik denedik birde bakkal emziği aldım bi kaç kere emip atiyo aslında iyi bise değil tabi ama mecburum yoksa durmuyo avent alicam ama soothie mı yoksa ultra air soft mu kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz hangisini daha iyi tutabilir
Mrvee00 Mervebtnrr Aynı sorun bendede vardı canım 2 gün önce Nuk kauçuk aldım ucu sarı renk en azından uyurken tutuyor tavsiye ederim hem hafif hemde anne memesi gibi yumuşak
Mevanur30 Mervebtnrr bence alma canım boşuna bende aldım aventin ultra air 3 gün tuttu sonra bıraktı tutacak olsa markanın önemi yok
PnrTurK Mervebtnrr valla benim bebeğim almadın cnm ne emzikler ne emzikler 🙄 ama yok öğürüyor gibi haralet yapıyor birde bir yerde okudum biberonu ne marka ise emzikte o olmalı diye dün onu aldım nuk marka onuda emmedi ☺️
gamzetuana Bende bir sürü emzik denedim marka marka en son ultra air aldım ama bunuda tutmadı tutmayınca tutmuyolar
Aybk Mervebtnrr kesinlikle mam ve ya tommee tippe alın derim, dünyada anne memesine yakınlığı ödüllü markalar bunlar, neredeyse reddeden bebekte yok, ben mam kullanıyorum hamileyken almıştım ilk denemede hemen tuttu
Ahseninannesiii Aybk mam marka emziği nereden aldınız acaba ? Sanırım joker veya ebebek mağazalarında satılmıyor.
Minikheyecan Hacerr 2. Günü verdim tutuyo mu diye merakımdan . Sonra birdaha vermedim ta ki 17. Güne kadar o gün bugündür zorda kaldım mı veriyorum her gün biraz biraz alıyor
Banuu Mervebtnrr bnde bürsürü emzik denedim awentide yok almıyor diliyle ittrmeyi geçtim kusturuyor kendini
Efedefnemom Banuu aynısı benimde avent ultra soft çok uzun geliyor ağzına kusturuyor chicconun da aldım 0-2 ay küçük ucu onu biraz tutuyor ama atıyor yine aslında emzik istiyor uyurken falan ama bi adam gibi tutturamadık diline yakıştıramıyor emerken
Tuygur Banuu evet ya benim kızımda aynısını yapıyo kusacak gibi oluyo emziği ağzına alınca avent aldım ama işe yaramıyor
Aybk Gzderdem evet ne yazıkki Türkiyede satılanlar yurtdısı dan getirip burada pahalıya satanlar oluyor, ama bir tanıdığınız varsa amerikaya gidip gelen oralarda baya uygun fiyatları
Ays-nn Banuu valla 8 çeşit emzik vardı evze nuk emzikler var bir tek onu almamıştık onu aldım verdim tuttu😂😂
Gzderdem Aybk maalesef :(( AliExpress e bakicam belki uygun bulabilirim. Bulamazsam da sıkıntı yok artık :)
GamzEmre Mervebtnrr hastaneden ewe geldik 2. Gün tutmaya başladı iyi ki vermişim susturucu resmen. Bu ara da avent soft emziğimiz ☺️