Desire34 EymenKayra uğraşmayın derim Stor perde temizleme şirketleri var arıyorsun gelip söküyorlar pırıl pırıl yapıp tekrar monte ediyorlar
Cnskplnozk EymenKayra vermek daha iyi canım eğer yardımcıolcakkimse yoksa biz eşimle yıkamıştık kolay olmuştu
EymenKayra Cnskplnozk eşimde yardım eder ama düşünce o yorgunluğa değmez gibi geliyor. Çocukla biraz rahata kaçmak en doğrusu olacak 😄
tombikannesi Cicismoms tamam kuzum da fairy ile nasıl biraz aciklarmisin benim temizlikle alakalı pek bı bilgim yoktur
Bendeanneoldum EymenKayra bnimde banyom küçük ama küvetim var küvetin içine sıcak deterjanlı suya ıslıyorum sonra küvetin içinde fırçalayıp duruluyorum
Bgmbgmbgm EymenKayra balkonda yıkıyorum komple açıp yere seriyorum. Sonra beyaz sabun ve banyo lifi ile köpürtüyorum, hemen akıp gidiyor tozu.. sonra toplayıp dik bir şekilde kenara koyuyorum suyu iyice süzülünce asıyorum🎶
nikimikedi7 Dmt-01 İnanın giden suya emeğe değmiyor. Benim de çok alanım yok o yüzden evde yıkamam mümkün değil. O yüzden yıkamacıya veriyoruz rahat ediyoruz. Mis gibi geliyor perdeler.
Nur-ten nikimikedi7 akhisardaym ama firmayı hiç bilmiyorum eşim arayıp halletmişti. halı yıkayan yerler yıkıyor diye duymuştum
EymenKayra acikahve malum perdeler genel de büyük temizlik sırasında aklımıza gelir. Her an elim üzerinde olamıyor 😕
EymenKayra Dragon2018 daha önce hiç çıkarıp takma işlemini de yapmadım. Gene kendim zarar vereceğime bilen biri yapsa daha iyi canım