bianneeee Kızlar kızım dokuz aylık emerken falan çok kafası terliyir daha öncede böyleydi ama bu ara çok fazla terliyor serin de olsa sizin bebelerde de oluyor mu hiç danistiniz mu doktorunuza ?
GUBILIK bianneeee fazla efor sarfettiği için biliyorum ama kolunuzla kafası arasına bir örtü koymayı da deneyin eger yapmıyor iseniz. Müslin gibi.
_milena bianneeee Danıştım canım. Mevsimsel bu ara çok fazla bu konuda şikayet var dedi. Takip edelim dedi ama yinede bir kan idrar tahlili yapıcam dedi
BalarisiYusra Bizimde çok terliyor canım ya kafası eşim de İsmail Türüt gibi terliyor diye espiri yapıyor birde 😀😊😀 bianneeee
bianneeee GUBILIK çok çok hareketli hiç oturmak istemiyor hep ayakta hareket halinde olsun istiyor ayağa kalkmayı kesfettiginden dolayı
bianneeee _milena teşekkürler bende yaptırsam mi diyorum ama aşısı olacak bir de kan alırken zor oluyor kıyamıyorum
bianneeee GUBILIK hahahahah hayır ama öyle gibi benim sütüm hemen gelmiyor emerken birkaç dk çekmesi lazım kanalı açmak için çok sıkılıyor ha bire dikiliyor kalkmaya çalışıyor dönüyor bazen kucağıma oturup emmeye çalışıyor serseri serbest stil 🤣
_milena bianneeee Menenjit aşısı olacak kızım da. Aynı zamanda bunlara bakar mi yoksa yarın tekrar gelin der mi bilmiyorum ama artık kafa terlemesi çok rahatsız ediyor kızımı ve arttı
bianneeee _milena menenjit bir ay önce oldu benim kızım bexsero doktor yaptı ama çok huzursuz olursam tahlil yaptırırım küçük damarları bazen hemen bulamıyorlar kan vermek ızdırap oluyor icim parçalanıyor
[silindi] bianneeee kan akisi kafalarında daha fazla olurmus o yuzden terlemesinr normal demısti bir aıle hekımı bir cocuk Dr sordum
_milena bianneeee Ben her aşıda ağlıyorum. Yani zor mu oluyor yaaa. Öff. Annelik ne zor ilk kez aldırıcaz kan biz.
bianneeee GUBILIK o zaman sizin bebiş benimkinden büyük tecrubelisiniz normal sanırım terlemesi oyyy anne olmak zormuş insan her şeyi kafaya takıyor
bianneeee _milena ya kolay diyemem ama onun sağlığı için olduğunu düşünüyorum iyiliği için hemşirenin tecrübesine de bağlı atlatirsiniz yani sekizincj aydan sonra biraz da farkına varıyorlar etrafın aglamalarda onunda etkisi olmuştu benjm kızıma daha küçükken bu kadar aclamaiyirdu
bianneeee BalarisiYusra ufffff bu kocalar benim adam da kızım koca kellem diye seviyor terler boncuk boncuk akınca öyle de deyince iyice sinirim atıyo 🤣
GUBILIK bianneeee takmaz mı hiç :) ama içgüdüleriniz sizi yönlendirir. Doktora gitme ihtiyacı duyarsanız hemen gidin
Deniz_Ayten Kafa terlemesi normal dedi bize de doktor korkulacak bir şey yokmuş ben de kafaya çok takmıştım bi ara annelik çok zormuş gerçekten 😊
GizemHazal bianneeee benim bebeğimde çok terliyordu kafasını koyduğu yer ıslanıyordu d vitamini ni arttırmıştı d vitamini eksikliğinden olabiliyormuş
bianneeee GizemHazal d vitaminini ihmal ediyorum gibi ben düzenli vermiyorum etkiliyor olabilir o zaman🤔 kan değerleri normal çıktı kan ilacını da vermiyordum normal çıksın sen ver demişti doktor beyin gekisimi için uffff vitamini vereyim bari