Minikuzu Bebeğim diş çıkarıyor ve çok ağrısı var belli ki bu saat oldu hala uyumadı durmadan ağlıyor. Evde calpol var ve 7 aydır açılmış buzdolabında duruyor şimdi kullanabilir miyim? Açtıktan sonra ne kadar süre kullanılabilir bilginiz varmı?
balcicegin_annesi Minikuzu max 1,5 ay o bile çok vermeyin yenisini sağlık ocağına yazdırabilirsiniz 2 şişe alın birini açmayın diğeri dursun açın ayı dolunca zaten etkisi kalmaz iyi de değil zaten
Sema06 Minikuzu soğanı rendeleyip suyunu süzün icinede bir iki damla karanfil yağı damlatın buzdolabında dursun biraz damsklarina sürün çok rahat edersin bunu tabi günlük her sabah tazele doktor tavsiyesi bu tarif ağrı kesici bile kullanmaya gerek kalmiyor
GokturkAlp Minikuzu Evde her zaman mutlaka zamanı geçmemiş bulundurmakta fayda var. Nöbetçi eczane bulma imkanınız varsa alın birtane, rahatça uyusun.
GokturkAlp balcicegin_annesi Sağlık ocağına yazdırınca ne kadar oluyor ki. 3-4 tl fark ediyor dedi bize hemşiremiz. Ben sabahı bekleyemezdim valla eczane arardım imkanım varsa. Diş ağrısı fena.
balcicegin_annesi GokturkAlp iyi yaptın aynen öyle fark atıyor zaten acil durumlarda zaten onu beklememek gerek bende çoğu zaman öyle yapıyorum sağlık ocağına işim düşerse gidip yazdırıyorum bir adet daha öyle zor zamanlar için allah muhtaç ettirmesin hiç bir yavruyu ilaca 🙏🏻
Sema06 Minikuzu devamlı buzdolabında duracak sen çıkarıp masaj yapcaksin damsklarina sonra tekrar koy akşama kadar durabilir istediğin zaman sur soğuk olması lazım mis daha rahatlatıyor Muş doktorum öyle dedi en son gece yatmadan yap sonra kalanı dök sabah tekrar tazesini yap dedi