Elisa_mmm Dogum yapalı 8 ay oldu sezeryan ile 1 defa adet gördüm daha da olmadım. Normal mi acaba yaa hamile de değilim hamile kalmam heralde korkuyorum çünkü bebegim çok küçük korunuyoruz da hastanelerde kalabalık gidilmiyor 😏
Purposeless Elisa_mmm eczaneden test al yap yoksa maydonoz soğanı kaynat suyunu iç hemen söktürüyor 1 sene ye kadar regl olmamak düzensiz olması normal diyorlar
iyikianneyim61 Elisa_mmm 1 sene ye kadar normal bende 6. ayimin sonunda oldum sonunda dedim cok stres yapiyodum 3 tane test alip yapmisligim bile var☺ olmamanis normal yani stres yapmayin
Inci_2020 Purposeless maydanoz soğanı ya maydonozla sogan onu bana bi öyrete bilirmisin canim bende yapayim
Purposeless Inci_2020 Biraz maydonoz ve bir adet orta boy kuru soğan 400 ml suyla yani iki bardak su ekliyerek kaynatıyorsun beş dk sonra suyu içiyorsun tadı kötü ama işe yarıyor
Purposeless Fatmallper1 maydonoz olduğu için önerilmiyor ama ben emzirirken yapmıştım valla gün içinde 2 bardak rezeneDe tüketiim bişi olmadı çok şükür