2020minikkus Öneri istiyorum 1 aylık bebeğim var sütüm iyidi ama sanırım azaldı sagınca az ckıyor artttıcı ne olabilir rezene dısında
Ezgi3454 2020minikkus bol su için hastanede yüzde 90 nı sudur demişti hemşire. Birde incir kurusu kompostosu yaşı farketmiyor birde düzenli uyku yanınızda biri varsa çocuk her uyuduğunda sizde uyumaya çalışın yoksa hiçbir şey tek başına fayda etmiyor
dsp1s 2020minikkus mochı var pompa sütü artırıyor takıp ev işi bile yapabilirsin bende elektriklimsüt sapma makinası da var ama mochinin yanından bile geçemez kesinlikle al derim
Umay_ 2020minikkus Bol bol yesillik yiyin. Dereotu,tereotu. Bunlar bende bayağı etki etti. Her sabah kahvaltıda yiyin. Kuru incir ve hurma da süt arttiriyor. Bı de tahin. Tahin-pekmez olarak tüketebilirsiniz her gün. Sütünüzü akşamları düzenli olarak sağın. Bu da sütün üretimini olumlu etkiliyor 😊 Son olarak genel beslenme düzeninize dikkat edin ve hep pozitif düşünün 😊
Fatmacicek Lidya-t söylediğiniz ilacı az önce baktım netten hakiketen kullanıcı yorumları ve sizin tavsiyenizle bende yarın sipariş vereceğim . Kullanan herkes sütü arttirdigini yazmış . Bir umut bende alacağım . Allah razı olsun sizden
Fatmacicek Bugün araştırdım bende buğday haşlayıp zeytinyağında biraz kavurup yiyince artiyormus Bol su içmek Fındık ceviz badem Günde 2_3 su bardağı yoğurt Hoşaf Bulgur pilavı Ben şuan buğdayı ıslattım sabah haşlayıp yicem bir tek bunu denemedim .
Baloglusum Kuru incir hurma rezene çayı kimyon üzüm şekerli şeyler lokma tatlı bunları bol bol ye suyuda bol iç inşallah artar
Babyone 2020minikkus tahın helvası kuru üzüm meyve hosafları bol boll su 2 3 lıtre ozellıkle her emzırmeden snra su ıcme cok onemlı
Lidya-t Fatmacicek Rica ederim günde altı tablet alın yazıyor buna uyun. hem bol sütünüz oluyor hem de yorgunluğunuzu alıyor. Ben 5aydır sadece sağım yaparak hiç mama kullanmadan bu aya geldim
Fatmacicek Lidya-t benim sütüm yetmediği için mamaya sıvı muhallebi başladım dr kontrolünde vicdan azabı çekiyorum aç kalmasindnan iyidir diye . 3 ay 6 günlük bebegim
Ada-Aylin 2020minikkus bol su için yeşillik yiyin özellikle maydanoz dereotu . İncir mutlaka yiyin ben 2 gün incir yedim baya yaradı bana.
Fatmacicek Bebus evet mamayı içmesi için değişiklik yaptık . yulaf unu zeytinyağı mama su karışımı sıvı muhallebi yapıyorum .çünkü 15 gün öncesinde mama bıberon reddi yaşadık alsın diye az miktarda sabah ve akşam veriyorum 60 ml