Gamze-H Anneler, oğlum 1 aylık çok gazlı kakasını yaparken çok ıkınıyor.. Aranızda bu mamayı kullanan memnun kalan varmı? Aptamil ve SMA denedim ama oğluma pek iyi gelmedi..
Sule77 Gamze-H bebeğim 8 aylık olcak bu mamayı kullanıyorum bir haftadır Sma kabızlık yapıyor çok kilo aldı buna geçtim öneri üzerine
MinikCilek Gamze-H canım bunu iyi söyledi benim etrafımdakiler ama benim kızım cok gazlıydı Dr bize aptamil comformil mama önermişti.🌸
ayazasaf Gamze-H bu mama var ya bizi gazdan kabızlıktan ağlama krizlerinden kurtardı 5.5 ay kullandık çok memnundum aptamil deli etti çocuğumu ağlamaktan
MinikCilek Gamze-H comformil mi kullandınız peki. Bide gerçekten kolikse eğer hiç hiç hiç geçmiyor gibi. Zor bi dönem bizde cok zorlandık. Allah yardımcın olsun kuzum
Gamze-H MinikCilek Şuan için kolik diyemem öyle aman aman değil, sadece kakasını yaparken zorlanıyor ama bazende zorlanmıyor anlayamadım dönemsel atak heralde. Ama mamadan olduğunu düşünüyorum umarım Hipp iyi gelir 💫
ayazasaf Gamze-H birde her sabah 2-3 damla zeytinyağı vermemizi önermişti doktorumuz öyle çözdük sorununuzu zeytinyağı ve hipp
Gamze-H ayazasaf Ay hadi inşallah, Aptamil benim oğlumada yaramadı. Alman maması ama Almanya’da kimse önermiyor kullanmıyor
Gamze-H ayazasaf Sürekli zeytinyağı yapmanın iyi olmadığını söylemişti doktorumuz tembellik yaparmış ona alışacağı için 🤷🏻♀️
ayazasaf Gamze-H sürekli değilde kkası füzene girene kadar kullandık canım. Ama hipp vombiotic ve bebelac gold şükrettiğim mamalardır. Umarım sizede yarar ❤️
KahramanAnne Gamze-H biz kullanıyoruz evde 4 kutu açılmamış yedek var hatta çok memnunuz kabızlık gazz hiç olmadı. Yani her bebekde olan gaz normal şekilde var.
KahramanAnne Gamze-H İçiniz rahat olsun genel olarak herkesin memnun olduğu bir mama☺️ Tabi her bebek farklıdır baktınız işe yaramıyor kabızlık vs oldu ozaman başka mama deneyin. ☺️