burcu1234 Hapyykids11 poşetler kullanılmış poşetmi öyleyse atın onları. Makinanın parçalarını çıkarıp varsa biberon temizleyicilerle önce yıkayın sonra güzelce kaynatın
Tugce6767 Hapyykids11 canım poşetleri yıkama ,kullandıklarınıda sonrasında at tekrar yıkayıp kullanma.ben genelde kaynar suda beş dk bekletiyorum.e bebekte var biberom temiZleyici deterjanlar alabilirsin
Meftunbade Yani neden 2. El ? Kiralama fiyatına alabileceğiniz makineler var mesela baby plus tekli elektrikli gogus pompası ben kullandım 170 civarı bise hem hijyenik
mermik Posetlerin agzi kapalıdır zaten ve genelde içleri steril oluyor. Temizlemenize hic gerek yok. Pompayi da biberon deterjani ile yikayip, tencerede 10dk kaynatın yeterli.
mermik Hapyykids11 var. Ancak orada 2 marka var ikisi de tam olarak temiz içerikli değil. Jokerden the life co almıştım ben temiz içerikli olduğu için. Neticede biberon yıkıyoruz. Önemli diye düşünüyorum.
Hapyykids11 mermik tabi önemli. İlk bebeğim olduğu için neyi nasıl nerden almalıyım bilemiyorum acemiyim bu konuda e bebekten aldık herseyini çünkü. Dediğiniz markayi da alabilirim