Nevsevmom Kızlar kızım 16 aylık gündüzleri o kadar çok meme istemiyor ama gece hem yanımda yatmak istiyor hemde meme ağzımda dursun istiyor benimde aklıma biberonla süt vermek geldi süte alerjisi yok karnı gece yatarken tok olsada aç olsada emmek istiyor süt vermek mantıklı mı artık çok yoruldum yatamıyorum kendide alamıyor uykusunu
Deletedmom507 Nevsevmom 14 aylık şuan tam bizi anlatmışsın uyuyor şimdi memede yatağına koyunca 5 dk sonra ağlıyor gece de çok sık kalkıyor normalde hiç kalkmazdı şu 1 aydır böyle meme ağzımdan hiç çıkmasın diyor geceleri
Mrv-_- Nevsevmom sizi emzik yapmis biraz :) siz karnını güzelce doyurun yatmadan önce, biraz oyalamaya çalışın masal okuyabilirsiniz, resimlere bakabilirsiniz vs, ilk günden olmaz tabi ama yavas yavas yerine koyarak unutturabilirsiniz.
Nevsevmom Ademinee bende bugün kahvaltıda verdim biraZzda tatlı olsun diye bal kattım ama içmedi bardaktaydı belki biberonda içer diye ümit ediyorum
Deletedmom507 Sırf bunu için meme den kesmeyi düşünmüyor değilim ama bu ara çok düşkün gündüz sadece uykusu geldiğinde istiyor
Nevsevmom Deletedmom507 bende düşündüm ama ben meme bitti kızım dediğimde çok içleniyor bu sefer herşeye bitti diye ağlamaya başladı en azından 2 yaşı tamamlasın diyorum ama gece artık çekilmez oldu
Deletedmom507 Nevsevmom yani açlıktan kalmıyor benim kızımın kopek dişleri dedikleri diş geliyor o da biraz zormus galiba sizde bi kontrol edin dişten yapabilir