Nurcantk Deletedmom4018 Sıcak pres uygulayın, özellikle duşta. Bir de daha sık emzirin, ya da pompayla sağabilirsiniz.
e_yildiz1 Deletedmom4018 mastitden çok çektim çok kötü bişey sonrada çok ilerledi küçük bir operasyon geçirdim göğsümü yarıp mastiti boşalttılar sakın ihmal etmeyin doktora gidin 🙏🏻
Aryamomm Göğüste sertlik varsa ağrı var ateş de olabiliyor vücut titremesi gibi. Eğer böyle bisey varsa yada şüpheniz varsa hemen sağın göğsünüzı boşaltın veya emzirin
Deletedmom4018 dertlikerkenez sütüm bi kaç gündür azdı bugün tamamen kesildi elime kist gibi şeyler geliyor göğsümde sağıyorum 10 ml çıkıyor bebeğim ac sütüm gelmiyor
e_yildiz1 Deletedmom4018 mastitde ağrı olur göğsünde sertlik kitle gibi bişey olur vücudunda titreme olur birden çok aşırı üşüyebilirsin aşırı halsizlik yorgunluk olur bide bende kemiklerim ağrımıştı bu belirtileriniz varsa doktora gidin ben çok geç kalmıştım İnan o operasyonu olmak istemezsiniz
Deletedmom4018 e_yildiz1 neden operasyon zormu elime kitle geliyor ama ağrı sizi yok. Küçük küçük kitle var
SertapHilal Göğüste kızarıklık, sertlik ve ağrı olur. İlerlemeye devam ederse ateş başlar. Eğer masajla veya sıcak kompresle geçiremezsen mutlaka antibiyotik yazdır onu kullan benim sadece onunla geçti.