Mervegoktugarass Nscaslan34 yo hayır belki çok acıkıyor ama bir doktora götür istersen yada sağlık ocağına sorabilirsin
yellowmom8 Nscaslan34 benim bebeğimde aynı sanki kıtlıktan çıkmış gibi emiyor iştahlı diye düşünüyorum 😂
Nscaslan34 Çok hızlı emiyor sık sık emiyor acıkmaya zaman kalmıyor doymaz diye mama takviyesi de yapıyorum bazen uykusunda da yapıyor onu.birde emiyor kafasını geri atıp nefes alıyor bida yumuluyor 😂
Gunesimmmm Nscaslan34 aynı benim ki 😂 bence iştahtan. Ben hiç mama vermedim ve gereğinden fazla kilo alıyor. Yetmemesinden değildir😊
inismona Nscaslan34 bazen bizimki de saatlerdir vermiyormuşum gibi dediğiniz şekilde kafasını geri atıp nefes nefese kalıyor maratona koşmuş gibi 🤪 sakince Emince sıkıntı olmuyor ama ben sorun olarak hiç görmedim 😆
Gunesimmmm Nscaslan34 benimki de öyle canım 2aylık olduk hala aynı. Çok çaresiz kaldıkça emzik vermeyi deniyorum. Bi kaç kere emzikle uyumayı başardı
Haticevys Benimki 21 günlük her emdiginde tıkanıyor garibim nefesini acıyorum tekrar nefes nefese baslıyo emmeye halbuki yarım saat bi saate uyanıp tekrar emiyor açlıktan degilde kullandığım multivitaminden dolayı istahı açıkmıs bizimkinin 😊
Liyaa Nscaslan34 cnm muhtemelen burnu tıkalıdır benim kızım o şekilde olunca hemen burnunu temizliyorum öyle emziriyorum yoksa tıkanıyor ağlıyor