zeyzey29 hunilimomm ya ben zorlaniyorum durmuyo küvette ellerini vuruyor sürekli degisik hareketler yapiyor
hunilimomm zeyzey29 bizim de kafasından asagi dökünce çok hareket ediyor suyu seviyor icine oyuncak felan atıyorum oynuyor
Tortilla_ zeyzey29 e bebek de satılıyor aslında. Oturmaya başladı benimki oturtup yikasam diye düşünüyorum
Deletedmom299 zeyzey29 yazin genelde öyle yıkadım çok nadir kuvetinde yikadim ama file de değil direk kuvette. Kucakta ise yikama sebebi sicaklar diye hemen sokup sampuanlayip cikardim ama zor oluyor kayiyor çünkü yavrum ellerinden
zeyzey29 Tortilla_ benimkide oturmaya basladi ama kafasina su dökerken felan suya bakcam diye kendini geriye atiyor hiç boyle yapmazdi
Tortilla_ zeyzey29 Bizimki de aynı. Önceden sudan pek ağlamazdi şimdi kafaya su dökünce hemen ağlıyor
Kuzey-41 zeyzey29 olmuyor benm duşkabin küçük cocuk oraya bile sigmiyor belim iki büklüm yikiyorum nerdeyse o yuzden genelde annemde yikarim küveti var geniş geniş yatiriyom icine daha rahat oluyor
yigidonunanasii Küvettede yıkıyorum ama genelde ya ben yada babasına veriyorum duşta kendimizle beraber yıkıyoruz babası evde yoksa küvette yıkıyorum ama ölüm gibi asla durmuyor yüzmeye çalışıyor su aşığı resmen ordan çıkaramıyorum sonra 😒
mirayilknurtolga zeyzey29 ben 5aya kadar kendi küvetinde ya da küvette file üstünde yıkamıştım. 1 aya yakındır banyoda yere çarşaf serip yatırıyorum enine boyuna yıkıyorum valla. Bazen bende giriyorum 😅
zeyzey29 mirayilknurtolga duruyomu banyoda yerde 🤣bizimki kuvette durmuyor ki banyoda yere koysam hic durmaz heralde bilemiyorum nasil yapcam 🤦♀️
Seralpeymen Kuzular ben ilk oğlumu 6 aydan sonra mama sandalyesinde yıkamıştım . 2.oğlumu da artık öyle yıkayacağım yoksa çok zor oluyor 🤦🏻♀️
Goktug-3 Leğene yarı su koyuyorum oturtup yıkıyorum hem suyla oynuyor daha keyifli olmaya başladı banyolarımız
zeyzey29 Goktug-3 bizimki daha oynamayı pek bilmiyor sadece tasa sampuana bakcam diye çaba sarf ediyor dkkemiyorum kafasina suyu
mirayilknurtolga zeyzey29 valla küvetinde yıkarken daha çok kıpranıyordu, rahat edemediği için sanırım. Şimdi tabi ki dönmeye çalışıyor arada falan ama suyun altında gayet memnun. Devamlı akan su olduğu için ilgisini de çekiyor.