Pineapple20 Kızlar dün BİM’den mama sandalyesi aldım. Bazı yorumlarda görüyorum sağlam durmuyor, devrilir vs. Korkuyorum haliyle. Uygun fiyatlı mama sandalyesi kullanıp böyle bi kaza yaşayan var mı?
BombastikTurta Pineapple20 yegenimin devrildi ve kafatası kırıldı korkutmak istemem ama bence bi zaman sonra ondan ayağa kalkmak istiyorlar ve tehlikeli oluyor
Deletedmom389 Pineapple20 ayağında kaymaz taban plastik varsa devrilmez bence ama böyle ayağı kayan tiplerdense kayar devrilir
minikailemmm Pineapple20 yengemin oğlu düştü hemde balkonda mama sandalyesinde otururken önünde mandallarla oynuyo ve mandalları yeri düşürüyor kendi de mama sandalyesinden yere sarkıyo kollarını agırlıgını tek tarafa verince mama sandeysiyle beraber yana dogru düşüyor Allah esirgedi de sadece alnına mandal geldigi için hafif yarayla atlattı
Mervemerveesk Pineapple20 devrilme riski hepsinde var bence. Siz hiç yalnız bırakmayın sandalyedeyken çünkü sağları solları belli olmuyor.
Asyaglck Valla 2 yaşında olmak üzere kızım şu 50-60 tl lik mama sandalyesinden almıstım hala kullanıyorum hiç de devrilme yaşamadım üstelik kızım üzerinde ayağa falan kalkıyor pahalılara bence pek gerek yok o da iş görüyor yani
Pineapple20 Asyaglck ben de öyle düşünüyorum ama olumsuz yorumlar okuyunca da korkugorum. Tecrübeli bi anneden duymam iyi oldu teşekkürler 😊
Pineapple20 BombastikTurta yaa geçmiş olsun canım BİM’den mi almışlardı bi de altta ayak koyma yeri var mıydı?
Ela222 Valla ben de bımden aldım aynı urun trendyolda ıkı katı fiyatına zaten yanında takip ettikten sonra bısey olmaz ınsallah
Pineapple20 Ela222 ben de öyle düşünüyorum yanında olursam sorun çıkmaz inşallah ya da baktım büyüdükçe tehlikeli oluyor yeni alırım
Pineapple20 minikailemmm markası neydi canım biliyor musun? Allah korumuş geçmiş olsun yalnız bırakmamak gerek ama işte bi anlık bi şey bazen engel olamıyor insan
BombastikTurta Pineapple20 ne dersem yalan olur canım yeni bisey değil 3 senelik falan bi olay ben o yüzden giremiyorum o topa ama her urun öyle değil midir dikkatli olduktan sonra sıkıntı olmaz Allahin izniyle
minikailemmm Pineapple20 aynen cnm yanında camasır asıyodu yengemde 7 8 aylıktı yigenim o zamanlar cok sukur ucuz atlattı pilsan marka