Zeyneptoprak Oğlum 4 ay 12 günlük kızlar sütüm var çok şükür ama çocuk doymuyo hem kilo almıyo 200 gr almış bu ay hemde memeyi bırakmıyo dışardan takviye olarak multivitamin ve kalsiyum alıyorum düzenli besleniyorum bilemedim neden
Zeyneptoprak Obsesifk doktor kilo almasada olur şu anki kilosu uyumlu gözüyle baktı resmen 🙄önceden iyi kilo almıştı
Belizinannesii merhaba bende sağıyorum bembeyaz geliyor sütüm ve bebeğim süt emdikten sonra çok çabuk acıkıyor kiloda almıyordu gece sadece anne emzirme ile besliyorum,gündüzleri mama veriyorum takviye olurak ayrıca 2 biberon anne sütü veriyorum yani mama+artı anne sütü o şekilde besliyorum artık çok şükür kilo alımı düzeldi
Belizinannesii Zeyneptoprak neye göre alerjisi var az çok bilirsiniz iyice araştırıp ona göre bir mama seçin,keçi sütüne filan mı alerjisi var ?
Yesimgulcakir Zeyneptoprak benım oğlumda 4 ay 8 günlük 1 haftada 45 gram almış doktor kılo almasada olur ayıyla uyumlu ve sağlığı ıyı dedı, aynı seylerı söylemiş sızin doktorala sadece anne sütü alıyor bu arada
Obsesifk Zeyneptoprak bize aynısını söyledi ben dinlemedim mama vermeye başladım günde 1 2 öyle öyle arttı ve kızım zamanla memeden kesildi bence doktorunuzu dinleyin.
Zeyneptoprak Belizinannesii inek sütü ve alerjisine var ama diğer sütlerde çarpraz bağ olduğu için veremiyoruz
Yesimgulcakir Zeyneptoprak aynen geri kalıcak bende senin gibi düşünüyorum ama doktor öyle düşünmüyor 😂
Zeyneptoprak Obsesifk ondan çok korkuyorum zaten çünkü ilaçlarını verirken bile öyle atlıyoki kaşığa rk gıdada memeyi bırakmaz inşallah
Obsesifk Zeyneptoprak zaten ilkten tadım yapacaksın bir çay kaşığıyla başlanıyor hemen meme reddi yapacağını sanmam