Seldamli0809 Hanım kardeşlerim sezeryan oldum 13 gün önce yan uç kısımlarım ağrırdı ağrılarım pek kalmadı ama yürürken rahmim vajinamin içi ağrıyor şuan da sizde de oluyor mu
Ceyo0666 Seldamli0809 13 gün de ne daha çok erken ağrın olur oksururken hapşırırken ağrır acır daha çok olcak 6aya anca geçiyor
Nehirbadeninannesi Seldamli0809 dogum sonrasi kontrole gitmedinmi cnm bi doktoruna gidip danismalisin
DuyguDamla Ceyo0666 ben 1 ayda toplandım sadece çok zorlanarak iş yaparsam kesik yerimde ağeı oluyo okadar 6 ay fazla bence ağrıların geçmesi için
Sabanbugra08 Seldamli0809 bende sezaryen oldum ve ağrı oldu vajina da sondadan kaynaklı bir ağrı idrar yaparken falan zorlanıyordum geçti şimdi 41 gün oldu bu arada sezaryen olalı
Nehirbadeninannesi Seldamli0809 gidiliyor tabi cnm bir an once gitmelisin bende dun gittim mesela doktorum yarama bakti benimde sezeryan rahmime bakti ve sprey gibi birsey sıktı enfeksiyon kapmasin diye sprey tarzi bir sey sıktı mutlaka gitmelisin
DuyguDamla Ceyo0666 işte bazıları aylarca yatıyo çok ağrı çektim diye başkalarını korkutuyorlar beni doğumdan önce çok korkuttular ama dedikleri şeylerin hiç birini yaşamadım çok şükür
Ceyo0666 DuyguDamla banada öyle dediler sezeryan olma nasil yapıcaksın işlerini zor kalkarsın sürekli yatarsın şükür benim de öyle olmadi sansliymisız kiz 😂
DuyguDamla Ceyo0666 şanslıdan çok nazlı değilmişiz demekki benim kardeşim mesela bana diyo ben yapamam senin gibi o çok nazlı yattığı yerden kalkmaazz 😂😂
Alya_sultan Bende sezeryan oldum iki gün sonra kırkım çıkıyor herhangi bir sorunum yok doktora da gittim herşey normal güzel demişti sadece banyo yaptığım zaman şişme oluyor