meryembrl Bulut54 merhaba evet bu modeli tercih ettik. Memnun kaldık. Biz en çok güvenliği için bu modeli tercih ettik yoksa pek bir olayı yok
Bulut54 @Pelin05 indirimli 1900 TL , tavsiye ediyorsunuz değil mi yeni alacak birine , bir de gidiş yönünün tersine bağlanabiliyor mu
Pelin05 Bulut54 evet tavsiye ediyorum ama ters yönde kullanılmıyor fakat onun yerine 360 derece dönenleri tercih etmek isterdim arka koltukta rahatlık açısından
Pelin05 Bulut54 ya şöyle söyleyim uzun yolculukta gerekli olduğunu anladım yani bana zorluk oldu bir şey yedirirken ama baktığında sa her zaman uzun yolculuk yapmıyoruz onlar da biraz çabuk bozuluyor diye duymuştum
Bulut54 @Pelin05 Kraft, kanz, Elele, yoyko bu markalarda özellik fazla, fiyat makul. Ama güvenlik kalite açısından nasıl olur bilmiyorum
Bulut54 @Pelin05 aaa bir de joie var 🤯 o kadar çok model - marka var ki 🙁 besafe , cybex ve britax römer pahalı geliyor. Sadece britax römer advansafix modeli indirimde 2500 e yakın. O düşünebilir 🥴
Pelin05 Bulut54 aynen canım çok pahalılar orta kaliteli yeter bence bir de kilo da önemli bazıları 9-18 kg arası oluyor chicco 9-36 kg ama britax römer de iyi