duygukoc Elifkartal e bebekten almıştım bu içi delikli yastıklan bahsediyorsunuz galiba 1 ay önce doğum yaptım 15 gündür kullanıyorum kafası düzgün şekillenmeye başladı sivrilmedi ama yastıktanmıdır bilmem
Bsra71 Elifkartal ben kullandım canım çok bi faydasını görmedim. Yatarken yan yatır arka sırt kısmına küçük bi yastık yap yan yatsın dönmesin uykuda diye bi sağına bi soluna yatırırdım ben azaldı yok dencek kadar
Hasomums Elifkartal Merhaba, Oğlum kolumda uyuduğu için kafasında yamukluk meydana geldi Theraline Medikal Bebek Yastığı kullandık biz faydasını gördük canım.
Elifkartal Ela222 denemeli miyim bilemiyorum fikre ihtiyacım vardı ne zamandır kullanıyorsunuz ne kadar süre kullanılması gerekliymiş fayda görmek için
Elifkartal Bsra71 çok hareket ediyor öyle yatırınca yatırdım sürekli 3 ay olucak ama sivrileşiyor kafası 😂
Hasomums Elifkartal bence deneyebilirsiniz iyice hareketlendikten sonra kafaları durmuyor yastıkta zaten ama 2 yaşa kadar düzelirmiş siz yastıkta yatırın üzmeyin kendinizi doktorumuz 2 yaşa kadar düzelir kafası şekil alır daha dedi.