Ebalp Annelerr bende aranıza yeni katıldım dün doğum yaptım 😊 fakat hala hastanedeyim yarin cıkarıcaklar bebegim emiyor ama sütüm gelmiyor gibi hissediyorum sıkıncqda akmıyor neler yiyip icmem lazım kesin sut olması icin simdiden teşekkurler 🙌
Guldendikmen Ebalp canım ben dereotu yiyorum birde humana emziren anne çayı içiyorum ve gaz yapman herşeyden uzak dur
Firuze Ebalp Dereotu,boza,salep,hurma,tahin pekmez,tahin helvası,Rezene çayı,komposto,kuru incir,humana çay,promalt içecek,mami power içeçek,kuru üzüm bunlar benim yediğim içtiğim.
Zhdyslmn Hurma çok güzel süt yapıyor canım hayırlı olsun bu arada allah analı babalı büyütsün meleğini :)
Leo_ En önemlisi UYKU canım sen dinlenirsen herşey güzel olur bebeğin uyurken sen de uyumaya çalış Daha sonra oksitosin hormonu süt üretimini gerçekleştirir Yumurta, lifli meyveler (muz mesela) acı et,tavuk,balık...bunların çok faydası olur daha yeni Doğum yapmışsın yine de yediklerinle kabız olmamaya dikkat et sıvı olarak tüket
Ley-la Ebalp göÜn aydın öncelikle Humana çay tahin helvası Boza Eczanede satılan. Süt arttıran damla hepsini kullanıyorum. Sırayla
EymeninnAnnesii Ebalp bestlak süt damlasi kullaniyorum ben iki gundur, oglum 10 gun sonra 3 aylik olacak ama bazi sebeplerden dolayi uzuntuden azalmisti. Dunden bugune resmen akmaya basladi sutum. Bir de ilk gunlerimde bol bol ilik dus almistim, masaj yapmistim dusta. O da cok rahatlatiyor, kanallari aciyor. saglikla buyut yavrunu💖
Deletedmom090 Ebalp kompostu der susarım 😋 bende öyle bi süt yaptıki göğüslerim Taş gibi oluyordu 2 saatte. Gelip gidip içtim ama ben. Vişne ve kayısı karışıktı
Nuraylarin Ebalp sutun yoksa sakin ac birakma allah gostermesin sarilik olur bende 15gun oldu dogum yapali 4gun hic gelmedi sutum mama Verdim iyiki vermisim sarilik riskini atlatmisiz oylelikle ama hala sutum az geliyor gibi saatlerce emiyor memeyle oyaliyorum sonra mama verip uyutuyorum cocuk emmekten uykusuz kaliyor
Mrvkrsv Ebalp ilk hafta cok az gelir sutum yok diye dusunme sakin bol bol sut sag ilk haftadan sonra baslar zaten bikac damlayla ilk hafta doyuyor stres yapma sutu olmayan anne yoktur gelmeyen sut vardir oyle dusun beslenmeye dikkat et 3lt en az su ic gule gule buyut😊