Simay06 Kızlar bebeğim 33 günlük uykusunda çığlık atarak uyanıyor kucağıma alıp sakinleştiriyorum geçen hafta yere düşürdüm ondan sonra daha sıkı çığlık atarak uyanmaya başladı ne yapabilirim Bu durum için çok üzülüyorum lütfen yardımcı olun
Simay06 annesinin_kizi götürdüm canım bir şey çıkmadı hiç söyleme ben kahroldum bir anda oldu merdivenlerden düştü
annesinin_kizi Simay06 ayy çok kötü yaa dikkat et canım iyi bir şey çıkmamış ama bebekte korku olarak kalmış demekki kıyamam ona
Simay06 annesinin_kizi ne yapasam da korkusu geçer önceden de böyle çığlık atarak uyanıyordu şimdi daha sık olmaya başladı
asyasare Simay06 zamanla unutur canim benim gecmis olsun. kizim 15 gun kuvezdeydi hergin sarilik degerine baktilar. surekli ignedir serumdur derken. kizim ustunun degsitirilemsini istemiyordu. pijamasini cikardigim an ciglik cigliga agliyordu sanki ayagina igne batiracakmisim gibi davraniyordu. bir sure sonra unuttu duzeldi.
annesinin_kizi Simay06 düzelir inşallah canım zamanla her ağladığında al yatır göğsüne sakinleşmesş için konuş işe yarıyor benim kızımda 3 4 sefer o şekilde çığlık atarak uyanmıştı
Simay06 asyasare ay bu da üstünü değiştirmeme izin vermiyor doktorlar çok fazla üstünü çıkardı diye korkuyor rabbim tüm çocuklarımız korusun 🤲🏻
annesinin_kizi Simay06 olmaz canım senin sesini duyuyor kokunu alıyor hemen kucağına alınca susmuyor tabi ama kendini güvende hisseder