Nrgsalpren Kızlar bu sabah gebelik testi yaptım ve silik çizgi cıktı 5 dk içerisinde ve hâlâ duruyor. Adetime de 3 gün var daha .silik çizgi çıkıp ta sonradan hamile olmadığını öğrenen var mı öle birşey oluyor mu .kafam karma karışık
Deletedmom418 Nrgsalpren 🧞♀️🔮 medyum ela derler bana 🤣🤣🤣 kız daha ne olsun dile mi gelsin test hamilesin diye. Hayırlı olsun 🥳🥳🥳
Mom9 Nrgsalpren benim adetim 2gün geçtikten sonra test yaptım silik çizgi çıktı ama sonradan hamile olmadığım anlaşıldı adet oldum 1hafta sonra 😊
Mom9 Nrgsalpren valla bende şaşırmıştım hamilelik psikolojisine girmiştim hemen karalar bağlayıp ağlıyordum 🙈🤭
Nrgsalpren Deletedmom418 sagolun valla ama hala inanamiuorum birkaç gün sonra tekrar yapcam test .koyu çıkarsa tmmdir😂
Leman01 Nrgsalpren bir kere gebelik testi silik çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptım gerçekten hamileydim. Ama bundan 2 ay önce yine silik çıktı hızlı gebelik testi yaptım negatif çıktı akşamına adet oldum zaten. Oğlum 6 aylıktı çok korkmuştum Ne yapacam diye
berkusbalii Nrgsalpren bende adetim 2 gün geçince yapmistim çizgi yoktu bı hafta gecikince bir daha yaptım silik çıktı hayalet cizgiydi. Gec döllenme olmuş ondan silik çıkmisti benim ki