minikoglumm Selam kızlar bende hemen hemen 1.5 aydır hemeroid ve çatlak problemi var aile hekimliğine gittim bana procto glyvenol anestol krem verdi ama hala geçmedi zaten sürekli dışkım sert onun içinde magnezyum verdi o ise yaradı ama ne hemeroid geçti ne çatlak geçti her tuvalete girdiğimde işkence otururken sürekli ağrıyor sadece ayaktayken çok hissetmiyorum ne zaman gecer bu illet yildim hayat kalitem düştü resmen siz neler kullandınız neler yaptınız nasıl geçti 😔😔
Dn123 minikoglumm geçmedi. Yaklaşık 10 yıldır var. Ameliyat fedi doktor. Hatta bu kadar ilerlemesini senin yaşında beklemiyoruz . Büyük ihtimal genetik dedi. Ameliyat olacaksin ama acelesi yok bundan daha ilerisi olmaz zaten dedi . Hem iç hem dış var. O kremi bende kullandım ama bana fayda etmedi. Sizinki daha yeni vazgeçmeyin iyilesirsiniz. Lazer le alıyorlar artık sadece dışarıda ise. Ameliyatsiz
bsraaa19 minikoglumm canım yıllardır çekerim ben hemeroid acısını kanamasını kuşburnu ağacının kökünde buldum şifayı. Birkaç dal kökü güzelce yıka kaynar bi bardak iç üç beş gün düzenli acıda kanamada kalmaz rahatlarsın Ama oluşan memelere bi çare bulamadım henüz.
Sentrk minikoglumm yagin genel adi phytoil diye geciyor herhangi bir eczaneye sor bilirler belki..cunku bazi yerlee yapiyor bu yaglardan
Sentrk minikoglumm googleden arastir bu yagi,hersey icin yapiliyor bu yaglardan,hemoroid icin,botoks yagi,sperm sayisini artmak icin,catlak vs bir cok cesit yaglari var..arastir sor eczacilara canm
bsraaa19 minikoglumm ben onunla kurtuldum valla kanamayı da kesti acıyı da. Ben ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum acıdan
Hamza123 Canım emzirmiyorsan çoban çantası çok faydasını gördüm ben de bekarken de vardı kullansım geçti doğumda yine çıktı ama emzirdiğim için kullanamıyorum. Emziriyorsan kesinlikle içme
prenses45 minikoglumm bende aynı konudan muzdaripim 😩😩😩 çok ilaç kullandım bı ara iyi geldi bayağıdir yoktu yine başladı.sancisi ağrısı çok kotu söylemesi ayıptır poponu soğuk suyla yıkama cnku daha kotu yapıyo sıcak suyla yıka iyi gelio hafifletiyo ağrısını geçmiş olsun
Duyguseli Bendede çatlak vardı doktora gittim ilaç kullandım , sıcak su uygulaması yaptım ama nafile her tuvalete gidişim işkence acı…afedersiniz ishal bile olsam inanılmaz bi ağrı oturmak çok zor..kısacası ne yaptıysam geçmedi doktora gidip ameliyat olmak istedim ve 5 dakika süren bi ameliyatla bu beladan kurtuldum tekrarlama olasılığı yuzde iki sadece ameliyat olun kurtulun derim gecmis olsun