Merveedd Deringorkem aptamilden geçtim evolviaya gaz sorunu yarı yarıya indi en azından ağlamadan bir saat bakınabilio😂
HaticeYlmazAydn Deringorkem Ben kullandım biraz güzel akan bi biberon olması gerekiyor yoğun kıvamlı bence kullanın👍🏻
Deringorkem Merveedd cok saol canim aptamil conformil bizi mahfetti cocuk 1 hafta cingar cikardi onu biraktik hipp combiotik aldik gene krizi cok hastanelere kosuyoruz o kadar agir bizimki kolik cok kotu :( evolvia deneyeyim son carem
Merveedd Deringorkem valla uyanacak die ödüm patlar durumdaydım çünkü sebepsizce ağlıodu evolvia aldım dr brown biberon aldım kiraz çekirdekli kemer aldım herşeyi aldım uyguladım tek çözümüm buydu
Deringorkem Merveedd dr brown ve kiraz cekirdegi tamam bugun mamayida alayim allah razi olsn cok saol cnm insallah bende de ise yarar
Deringorkem ikos58 simdi eve geldim eczaci kaleidon diye damla var gecircek eminim bi dene dedi getirteyim dedim aksam alicam eger iyi gelirse sana burdan yazarim insallah care olur. ( biogai zinco malfor ) bende uclu kullaniyorum hic biri bi ise yaramadi 😨
handedncl Benim oğlumu evolvia ac öahvetti. Evet gaz çıkarır gibi gözüküyor ancak mamanın kendi yapısında önce gaz yapıp snra çıkarrtırma etkeni var bence. Hiç bir mama bu kdar gaz çıkarrtırmadı ama hiçbir mama da oğlumu bu kdr ağlatmadı gazdan.
Deringorkem ikos58 canim benim o kadar mutlu oldum ki sen geldin aklima hemen kaleidon dedim ya eczaci kiz soledi diye aldim dun onu cocuk bugun 2 3 saat uyudu gec 5 saat dusunebiliomsn kolik hemde yani. Gazina iyi geldi pirt pirt atiyo kendi 🙈 ( biogai gunde 2 kez bu yenisini 5 damla bir kere ) kullandim dun ve bugun
ikos58 Deringorkem oh masallah ınan kı cok sevındım ınsallah artık coZum olur. Ben de alayım yarın canım tesekkur ederım 🙏