Derin_20 Kızım 5.5 aylık yüz aşağı kapanıp geri geri gidiyor ayaklarına destek verirsemde ileri gidiyor, emekleme ye yardımcı olmak için neler yaptınız bebekleriniz nasıl kaç aylık emekledi? Bu gelişinden sonra sizce ne zaman emekler tecrubeli annelerim😊
idillinamom Derin_20 Emeklemeyi desteklemek için önüne en sevdiği oyuncakları koyabilirsiniz. Önüne derken bir 10 metre uzağına falan. 6,5-7 aylıktı sanırım emeklediginde
AnneAnne1 Derin_20 6 aylık emekledi. Sizinki de bugün yarın emekler bence 😁 geçmiş olsun size şimdiden 😁😁
bgmarik Derin_20 kızım 5 ay 10 günlük.Bir aydan fazla süredir geri geri emekliyor.Son bir haftadır ileri emeklemeyi deniyor.Yere battaniye ve oyun halısı serdim.Oyuncak koydum ama pek ilgisini çekmedi.Kumanda koydum ona ulaşmak için sürekli çabalıyor.😊
AnneAnne1 Derin_20 10 buçuk aylık ama düz duvara tırmanıyor tehlike yaratacak herşeyi kaldırdım. Sizde yapın şimdiden. 😬
bgmarik Derin_20 aşama aşama ilerliyor.Benimki popoyu kaldırıyor ama önce kafayı atıyor ileri eller altta kalıyor basıyor çığlığı😂Böyle böyle öğrenecekler demek ki😊