Busrammesut 5 ay 2 gunluguz 5.aya girmeden 2 3 gün öncesi uykusuzluk başladı hiç uyumuyo günde 3 4 saat anca sizde nasıl durumlar artık uykusuzluktan bi yerlerde bayılcam sutum azaldı yemek yiyemiyorum doğru düzgün hiç durmuyo
Melikederinakinnn Busrammesut canim aktardan melisa cayi alip azcik cay kasigiyla bebegine verebilirsin kaynatip hem sakinler hem uyku yapar buyuk insana bile uyku yapyo 😂
Busrammesut Melikederinakinnn ya yapmadigim şey kalmadı fitil uyku yapiyodu onu verdim yine bana misin demedi rezene ıcirdim anason ıcirdim yok dus aldırıyorum önceden uyurdu ona da uyumuyo karnı tok altı temiz 10 dk uyuyup uyaniyo kendim bakiyorum eşim çalışıyo çok fazla bakamiyo uykusuz kalmasın diye bişey de diyemiyorum napcam bilmiyorum çok bitkin haldeyim artık oturup ağlıyorum başka hiç bisey yapamıyorum 😔
Melikederinakinnn Busrammesut iste sen halsiz kalirsin sen aglarsan bebegin hissedyo daha cok huzursuz olur daha cok aglar uyumaz kuzum hisseder sezer bebegin sakin snrlendnmi aylamanmi geldi hemen banyayo git bi derin nefes al yuzunu yika kendine gel bebegini ayagnda sallamaya basla uykusu gekdgnde anlrsn ztn sen
Busrammesut Melikederinakinnn kaç gündür öyle yapıyorum ama bugün artık dayanamadım en sonunda ağladım sinirlerim boşaldı uyku uyumayınca bebeğime de yetersiz oluyorum uykusu var ama bişey huzursuz ediyo onu ama ne bilmiyorum canım
Busrammesut Ebru-isil oyy maşallah keşke bizimki de uyusa 1 hafta öncesi çok güzeldi uykusu nolduysa şu 1 haftada oldu diş mi başka bişey mi bilmiyorum