Sedayldz Merhabalar Sevgili Anneler 2 ay 18 günlük bir kızım var. Kakada gizli kan ve mukus alerji dedi doktorları, emzirdiğim için süt ürünleriyle başladık şimdi çoklu diyetteyim hiçbir gelişme fayda olmadı. Kan testimizde antikor çıkmadı . Deri testi için de küçük kanda çıkmadıysa deride hiç çıkmaz dendi. Size sorum şu alerjik bebek anneleri bebeğinizin neye alerjisi olduğunu deri testiyle 2. Aylarda bulan var mı? Kaç aylıkken kesin çıkıyor?
vebebek Sedayldz Geçmiş olsun, bizim de 40 günlükken şüphelendi doktor, kakadan tahlil yapıldı, 6 aylik olunca neye alerjisi olduğunu testle bulacağız dedi doktor, o zamana kadar diyet yapıyorum, riskli her şeyi kesiyor doktor
Sedayldz vebebek ben zamanla çoğu şeyi kestim şu an sadece hurma patates havuç kabak dereotu kuzu eti pirinç yiyorum. Ona rağmen düzelme olması kilo alımı çok az 2. Ay 300 gr aldı. İlk ayda alerji yoktu 1050 gr almıştı
Defneninannesi1108 Sedayldz cokcok düsük alerji mamasi alerji testi cikmadan yani rapor olmasa bile alabiliyosan al en azindan 6 aya kadar kemdini toparlasin cocuk 🤔