Seden delibirhatun 1 sene oldu daha duzelmedi umarim duzelir sutyenden bile belli oluyo dikkatli bakinca 🤦🤦
delibirhatun Seden benimki de öyle biri büyük biri küçük dışardan bile belli oluyor hep bol giyiyorum o yüzden
minikailemmm Annebal kız Amin amin zaten Baska derdim yok sukur huda dert degil zaten sadece begenmiyorum südyensiz nolcak 😂😂
Annebal minikailemmm ay benm kuzenim yaptırdı goguslerini ister sutyen tak ister takma ole muthis bse olmstu 😋😆
Eesay Annebal nasıll çok ağrı sızı oldu mu kolay geçti mi ben de çok istiyorum ya bebek büyüyünce şöyle 30 35 te falan😂
Eesay minikailemmm aa neden utanacakmışsın kendiliğinden olmadı hoş bebek emzirdin. Beğenmezse estetik yaptırsın mis gibi olur😂
minikailemmm Eesay kız para mı var su devirde zor geciniyoz ne estetiği 😂😂tek ümidim ilerde düzelmesi 😂esimde öyle diyo oglumu doyurdun sen tabi onlar öyle olcak diyo ama ben utanıyorum cok cirkinler 😂
Busra1222 minikailemmm kızlar bende aynı durumdan şikayetciydim şimdi bir ürün aldım kullandım göğüslerim eskisi gibi büyüdü ve dik
Busra1222 Sarkalarimdan kurtuldum hamilelik süresince kilo aldım.verdim kalçam sarktı emzirdim göğüslerim sarktı önceden çok fit bi insandım ama çöktüm şimdi eskisi gibi ve eskisinden daya iyiyim
oglunasik1anne minikailemmm sen 3 ay diyorsun benim oğlan 2 yaşına kadar emdi benimkileri düşün birde 🙈
minikailemmm oglunasik1anne ahahah bence söyle Bi durum var sen sürekli emzirdigin için burusma olmamıstır benimki yumusadı böyle bebeler oynuyoya suan slime diyolar oyun hamuru gibi bişey öyle oldu valla 😂😂😂
oglunasik1anne minikailemmm 😂😂 benimkilerde öyle yumuşacık uçları biyanda öbür yeri biyanda 🙈 Sütyeni cikartasim gelmiyo öyle görmemek için 😂
minikailemmm oglunasik1anne ahahah evet hah öyle işte hele ki sırt üstü yatınca benden bagımsız gibi memeler cok tuhaf 😂😂